Antena Meniu Search
x

Noi detalii ŞOCANTE legate de moartea lui George Michael. Un fost iubit face dezvăluiri uimitoare: "Era dependent de pastile, ciocolată şi Coca-Cola. Ura Crăciunul" (FOTO)

Unul dintre foştii iubiţi ai lui George Michael face dezvăluiri incredibile despre cântăreţul care a fost găsit decedat, în prima zi de Crăciun, anul trecut, în locuinţa sa din Oxfordshire.

Unul dintre foştii iubiţi ai lui George Michael face dezvăluiri incredibile despre cântăreţul care a fost găsit decedat, în prima zi de Crăciun, anul trecut, în locuinţa sa din Oxfordshire.

Carlos Arturo Ortiz, un stilist columbian de 59 de ani, a declarat, pentru Daily Mirror, că George Michael i-a mărturisit că este depresiv şi nefericit.

Carlos Arturo Ortiz crede chiar că starul britanic s-a sinucis, după ce i-a mărturisit cât este de nefericit.

Pe acelaşi subiect

“Este o coincidenţă prea mare că a fost găsit în prima zi de Crăciun, deoarece mi-a spus că urăşte Crăciunul deoarece niciodată nu erau copii în casa lui în această perioadă. Eu cred că există o posibilitate care el să fi luat o supradoză", spune Carlos Arturo Ortiz.

Poliţia britanică anchetează în continuare moartea lui George Michael şi a anunţat că ia în calcul o posibilă supradoză drept cauză a decesului.

Ultimul partener al lui George Michael, Fadi Fawaz, a fost deja interogat de poliţie, la fel rudele şi alţi apropiaţi. Anchetatorii vor să afle cât mai multe informaţii despre ultimele ore de viaţa ale vedetei. Apoi să confrunte datele cu cele din raportul de autopsie.

Carlos Arturo Ortiz, care a dat publicităţii mai multe imagini surprinse la întâlnirea pe care a avut-o cu George Michael în 2013, în Australia, a declarat că acesta era dependent de medicamente antidepresive, de ciocolată şi Coca-Cola.

"Veste morţii lui m-a afectat profund, dar nu m-a surprins. George era o persoană realistă, dar în acelaşi timp melancolică, pentru care m-am temut că într-o zi ar putea să-şi ia viaţa. Mi-a spus că era dependent de medicamente antidepresive şi că încearcă să-şi învingă această dependenţă. Am vorbit despre statutul lui de superstar şi i-am spus că are talentul, faima şi banii de care are nevoie pentru a fi fericit. Însă, el mi-a spus că nu este fericit. În plus, era dependent de ciocolată şi Coca-Cola", a mai povestit columbianul.

Carlos Arturo Ortiz a povestit şi cum a ajuns să-l întâlnească pe faimosul cântăreţ. Potrivit acestuia, el a fost contactat de artist prin intermediul unui site dedicat întâlnirilor în rândul persoanelor gay, dar nu a crezut că este vorba despre George Michael decât atunci când acesta a apărut în uşa camerei de hotel, în pijamale.

“A fost un sentiment fantastic să întâlnesc un om ale cărui piese le iubeam. Am făcut dragoste şi apoi am început să vorbim după ce el a comandat şampanie roz în cameră. L-am întrebat despre celebrităţile cu care s-a întâlnit, iar el mi-a povestit de Michael Jackson şi prinţesa Diana", a mai spus acesta.

Stilistul columbian a mai povestit că George Michael a plecat de la întâlnirea cu el pentur 20 de minute, iar când s-a întors, s-a dus la baie şi şi-a pus câteva pastile într-un pahar de apă şi le-a băut.

"Ştiam că sunt droguri, dar nu l-am întrebat nimic. Nu prea i-au afectat comportamentul. În afară de şampanie, george nu a mai băut decât Coca-Cola, despre care mi-a spus că este dependent şi că bea în cantităţi foarte mari", a povestit Carlos Arturo Ortiz.

Gerge Michael avea o relaţie cu Fadi Fawaz, tot stilist, din 2011.

După moartea acestuia, Fadi Fawaz a scris pe Twitter că George Michael s-ar fi sinucis în ziua de Crăciun, după mai multe tentative.

”Am fost într-o relaţie cu George Michael până când l-am găsit mort în pat. Singurul lucru pe care l-a vrut George a fost să moară. A încercat de nenumărate ori să se sinucidă şi, în final, a reuşit. Ne-am iubit foarte mult şi eram împreună aproape 24 de ore pe zi”, au fost mesajele publicate, potrivit Independent.

Mesajele de pe Twitter au fost şterse, iar contul închis.

Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Noi detalii ŞOCANTE legate de moartea lui George Michael. Un fost iubit face dezvăluiri uimitoare: "Era dependent de pastile, ciocolată şi Coca-Cola. Ura Crăciunul" (FOTO)