Antena Meniu Search
x

VIDEO INEDIT cu George Michael, care alimentează teoria că a fost UCIS DE DROGURI. A fost filmat cu doar câteva zile înainte de misteriosul deces

Ziarul britanic The Sun a difuzat un video inedit cu George Michael. Sunt ultimele imagini cu artistul, care adâncesc misterul morții lui. Prietenii săi cred că a fost ucis de un drog.

Ziarul The Sun a publicat imagini amator cu George Michael, filmate cu 2 săptămâni înaintea morții lui Vezi și

Ziarul britanic The Sun a difuzat un video inedit cu George Michael. Sunt ultimele imagini cu artistul, care adâncesc misterul morții lui. Prietenii săi cred că a fost ucis de un drog.

Filmulețul amator postat de The Sun a fost făcut de o turistă italiană, care vizita Londra. Pe 9 decembrie, cu 2 săptămâni înainte de moartea lui George Michael, femeia a trecut prin fața studioului de înregistrări în care cântărețul de 53 de ani lucra la noul său album.

”L-am văzut pe George la fereastră, nu mi-a venit să cred”, a spus italianca.

Pe acelaşi subiect

Tânăra și-a făcut și o fotografie, în care apare și cântărețul. În imagini, George Michael râde, ba chiar pare că se mișcă în ritmul muzicii, semn că se simțea foarte bine și că era concentrat asupra muncii sale.

”Stătea în fața monitorului și sărea de pe canapea, în timp ce se uita la monitor. Sorbea dintr-o cana de ceai sau cafea și fuma dintr-o țigară electronică”, a povestit italianca.

Înregistrarea dă peste cap multe dintre ipotezele vehiculate după moartea artistului. S-a spus că el ar fi suferit de depresie și că starea sănătății sale erra foarte precară, mai ales după publicarea unor poze din septembrie, în care George Michael avea o înfățișare bizară.

Însă imaginile turistei italiene arată un om binedispus, într-o stare bună de sănătate.

”În fața mea l-am văzut pe George așa cum a fost mereu, chipeș și liniștit, implicat în munca sa. George era bine, avea planuri pentru viitor”, a mai spus turista, citată de The Sun.

GEORGE MICHAEL, RĂPUS DE DROGURI?

Imaginile, în schimb, alimentează teoria că George Michael ar fi murit din cauza consumului de droguri. The Sun spune că prietenii artistului cred că a fost ucis de un ”drog de club”. Apropiații spun că, în trecut, el a consumat ”Liquid G”, un drog care stimulează plăcerea sexuală și care ar fi popular în unele medii gay.

Consumat în exces sau combinat cu alte substanțe, poate fi fatal. Toată lumea crede că George a consumat Liquid G și asta l-a omorât”, a declarat, pentru The Sun, o sursă din cercul de apropiați ai cântărețului.

FAMILIA, FURIOASĂ PENTRU CĂ NU-L POATE ÎNHUMA

Deocamdată, rezultatele autopsiei în cazul lui George Michael nu au dat un răspuns concret privind cauza morții. Așa că e nevoie de analize suplimentare.

Însă situația provoacă nemulțumire în familia cântărețului. Tatăl lui George Michael, Kyriacos Panayiotou, ar fi indignat pentru că ancheta poliției întârzie predarea corpului neînsuflețit. Familia nu poate, astfel, să facă pregătirile pentru funeralii. La înmormântarea lui George Michael sunt așteptate rude inclusiv din Cipru, de unde cântărețul își trage originile, dar situația neclară privind moartea sa blochează planurile familiei.

George Michael va fi înmormântat în rit ortodox, spune The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » VIDEO INEDIT cu George Michael, care alimentează teoria că a fost UCIS DE DROGURI. A fost filmat cu doar câteva zile înainte de misteriosul deces