Antena Meniu Search
x

RĂSTURNARE de situaţie în cazul morţii lui George Michael: "S-A SINUCIS"

Partenerul de viaţă al lui George Michael, Fadi Fawaz, face o dezvăluire incredibilă pe Twitter. Acesta susţine că starul britanic s-ar fi sinucis.

Partenerul de viaţă al lui George Michael, Fadi Fawaz, face o dezvăluire incredibilă pe Twitter. Acesta susţine că starul britanic s-ar fi sinucis.

Fadi Fawaz scrie că George Michael s-ar fi sinucis în ziua de Crăciun, după mai multe tentative.

Mesaje scrise sub numele Fadi Fawaz, cel care l-a găsit pe George Michael mort în patul său din locuinţa pe care o deţinea în Oxfordshire, spun că starul pop şi-a luat viaţa. 

Rapoarte ulterioare au arătat că muzicianul a murit din cauze naturale.

Mesajele de pe Twitter au fost şterse, iar contul închis.

”Am fost într-o relaţie cu George Michael până când l-am găsit mort în pat. Singurul lucru pe care l-a vrut George a fost să moară. A încercat de nenumărate ori să se sinucidă şi, în final, a reuşit. Ne-am iubit foarte mult şi eram împreună aproape 24 de ore pe zi”, au fost mesajele publicate, potrivit Independent.

Nu este clar motivul pentru care Fawaz a publicat aceste mesaje. De asemenea, nu este exclus ca el să fi fost victima unui hacker.

El a mai publicat un mesaj legat de moartea cântăreţului: ”Este Crăciunul pe care nu-l voi uita niciodată. Să-ţi găseşti partenerul mort liniştit în pat, la primele ore ale dimineţii. Nu voi înceta să îţi simt lipsa”.

În ajunul Anului Nou, Fawaz a publicat o fotografie în care arăta degetul mijlociu: ”Te urăsc 2016 din tot sufletul”.

Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » RĂSTURNARE de situaţie în cazul morţii lui George Michael: "S-A SINUCIS"