Antena Meniu Search
x

Noi indicii în cazul fetei arse pe un câmp din Giurgiu. Oamenii s-au mobilizat exemplar pentru identificarea tinerei. VIDEO

În scurt timp de la informaţia că sunt probleme cu identificarea fetei, pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii care seamănă cu portretul robot publicat de Poliţie.

De Cristian Ionescu la 04.11.2020, 14:27
Vezi și
  • Mobilizare a populaţiei pentru identificarea victimei
  • Poliţiştii nu confirmă că victima este una dintre fetele dispărute

Andre Rotaru, reporter Observator: "Sunt date noi apărute în anchetă. Sunt indicii clare în ceea ce priveşte tipul combustibilului folosit pentru a incendia bagajul în care se afla trupul tinerei şi se pare că ar fi vorba despre benzină. Totuşi, se aşteaptă rezultatul analizelor în acest sens. Totodată, spun surse din Poliţie, ancheta a fost preluată de şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, în contextul în care, după apariţia portretului robot au început să apară foarte multe informaţii şi fotografii ale unor tinere dispărute, care se potrivesc descrierii, nu există, însă, până la acest moment, nicio confirmare pentru niciuna dintre aceste variante, pentru niciuna dintre aceste persoane dispărute, însă achetatorii nu exclud nicio variantă şi continuă cercetările".

Specialiştii au realizat portretul robot al tinerei incendiate pe un câmp din Giurgiu, la patru zile după ce trupul ei a fost descoperit. Reconstrucţia facială este importantă pentru identificarea victimei şi găsirea criminalului.

Semnalmentele fetei ucise și incendiate pe câmp

Victima avea între 20 şi 30 de ani, părul lung, şaten şi aproximativ 1 metru 65 înălţime. Era dezbrăcată atunci când i s-a dat foc. Nu avea asupra ei acte sau bijuterii. Criminaliştii spun că ar putea fi o tânără întâlnită la întâmplare pe care ucigaşul a încercat s-o violeze sau o prostituată ucisă de proxenet. Dar nu exclud să fi fost victima unui triunghi amoros.

Tânăra a fost ucisă cu două ore înainte să fie abandonată în valiză. Semnalmentele ei au fost trimise către toate inspectoratele de poliţie din România pentru verificări în baza de date a persoanelor dispărute.

Citește și:

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Noi indicii în cazul fetei arse pe un câmp din Giurgiu. Oamenii s-au mobilizat exemplar pentru identificarea tinerei. VIDEO