Antena Meniu Search
x

Video Nopţi de coşmar pentru turişti, pe litoral. În Eforie Nord, la doar 50 de metri de plajă, răsună...un excavator 

Au plătit pentru camere cu vedere la mare, pentru a se bucura de liniştea oferită de valurile care se sparg de ţărm şi de o privelişte de poveste, dar... s-au ales cu atmosferă de şantier, ca-n Bucureşti.

de Redactia Observator

la 24.08.2021, 09:05

Vezi și

În Eforie Nord, la doar 50 de metri de plajă, un excavator mută, seară de seară, nisipul în mare. Lucrările au loc de la apus până în zori de zi, iar turiştii au parte de nopţi de coşmar.

Cei care au plătit bani grei să se cazeze pe malul mării, nu pot dormi din cauza zgomotelor şi mirosului puternic de motorină arsă. Autorităţile ridică din umeri şi spun că nu pot face nimic, chiar dacă e vorba de deranjarea liniştii publice. 

Peste 200.000 de turişti pe litoral, la sfârşit de sezon

Românii au luat din nou cu asalt litoralul. Au fost peste 200.000 de turişti la malul mării, iar în mai toate staţiunile plajele au fost pline ochi. Au fost cozi pretutindeni, de la restaurante şi baruri, până la zonele de închiriat şezlonguri.

În Costineşti, la orele amiezii, n-aveai loc s-arunci un ac. Plaja gemea de turişti dornici de distracţie, iar în apă... trebuia să pândeşti pentru un loc de bălăceală.

Chiar dacă vârful de sezon a trecut, reprezentanții din turism se asteaptă ca şi în perioada următoare sa fie la fel de aglomerat. Mai ales că vremea ramane frumoasă, iar preţurile încep sa intre la apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Nopţi de coşmar pentru turişti, pe litoral. În Eforie Nord, la doar 50 de metri de plajă, răsună...un excavator