Antena Meniu Search
x

Video Mare de turişti pe litoral, la sfârşit de sezon: peste 200.000 de oameni au fost la malul mării

Românii au luat din nou cu asalt litoralul. Au fost peste 200.000 de turişti la malul mării, iar în mai toate staţiunile plajele au fost pline ochi. Au fost cozi pretutindeni, de la restaurante şi baruri, până la zonele de închiriat şezlonguri.

de Redactia Observator

la 23.08.2021, 09:15

Vezi și

În Costineşti, la orele amiezii, n-aveai loc s-arunci un ac. Plaja gemea de turişti dornici de distracţie, iar în apă... trebuia să pândeşti pentru un loc de bălăceală. Iar aglomeraţia le-a dat mari bătăi de cap multora.

Şi salvamarii au avut mult de furcă. Cum în apă se bălăceau mii de copii, mulţi dintre ei supravegheaţi de pe mal, misiunea lor a fost foarte importantă. "Ne este foarte greu, suntem doar 18 salvamari pe toată plaja Constineşti. Sunt zeci de mii de turişti, ne este foarte greu. Pe părinţi i-am sacţionat pentru faptul că îşi lasă copiii nesupravegheaţi în apă. De multe ori colacele de salvare devin mult mai periculoase datorită faptului că valul întoarece copilul şi copilul scapă din colac. Chiar acum două zile am avut un băiat de 18 ani pe care l-am scos din curenţi. L-am resuscitat şi este bine", a declarat Bogdan Ghimboasa, salvamar.

Chiar dacă vârful de sezon a trecut, reprezentanții din turism se asteaptă ca şi în perioada următoare sa fie la fel de aglomerat. Mai ales că vremea ramane frumoasă, iar preţurile încep sa intre la apă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mare de turişti pe litoral, la sfârşit de sezon: peste 200.000 de oameni au fost la malul mării