Antena Meniu Search
x

Nunți și botezuri cu whisky contrafăcut! Un tânăr lua sticle de la GUNOI și le umplea cu alcool făcut în BAIE!

Un tânăr de 27 de ani a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce vindea mai multe sticle cu whisky pe care îl făcea în... baie.

Un tânăr de 27 de ani a fost prins în flagrant de polițiști în timp ce vindea mai multe sticle cu whisky pe care îl făcea în... baie.

Pe 13 noiembrie, polițiștii l-au prins în flagrant pe tânăr, în Pitești, în timp ce vindea 84 de sticle de whisky fără banderole fiscale.

"De asemenea, polițiștii au efectuat 2 percheziții la locuința celui în cauză și la locuința părinților săi. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe sticle goale de whisky, dopuri și recipiente cu substanțe folosite la prepararea conținutului acestora", se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Pe acelaşi subiect

Potrivit anchetatorilor, tânărul ar fi procurat sticle goale de whisky, prin intermediul anunțurilor pe un site, sticle care ar fi fost luate din tomberoanele de gunoi ale unor cluburi.

Ulterior, sticlele erau umplute cu alcool amestecat cu apă și diverse tipuri de arome alimentare, în locuința suspectului.

Sticlele de whisky contrafăcut erau vândute apoi direct sau prin intermediari către clienți care organizau diferite evenimente (nunți, botezuri, etc.).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Nunți și botezuri cu whisky contrafăcut! Un tânăr lua sticle de la GUNOI și le umplea cu alcool făcut în BAIE!