Antena Meniu Search
x

ALERTĂ la Londra! Fetița de 8 luni a unui ROMÂN a dispărut de acasă, cu cei doi frați ai ei, de 7 și 12 ani. Autoritățile îi caută cu disperare

Autoritățile din Londra au lansat un apel pentru găsirea unei fetițe de 8 luni, Rose Păduraru, care a dispărut de acasă cu cei doi frați ai ei, de 7 și 12 ani.

Curtea Suprema din Anglia

Autoritățile din Londra au lansat un apel pentru găsirea unei fetițe de 8 luni, Rose Păduraru, care a dispărut de acasă cu cei doi frați ai ei, de 7 și 12 ani.

Potrivit Daily Mirror, un judecător de la Curtea Supremă a dat un ordin care să ajute la găsirea celor trei copii, care au dispărut de la reședința lor din Londra.

Se crede că Rose Păduraru, de 8 luni, este alături de sora ei de 7 ani, Oliwia Ilksa, și fratele de 12 ani, Krzysztof Ilksa.

Părinții celor trei sunt românul Nelu Paduraru și poloneza Joanna Ilksa, care au amândoi în jur de 20 de ani. Cei doi sunt separați, iar copiii locuiau cu mama lor, dar se aflau și sub supravegherea serviciilor sociale.

Pe acelaşi subiect

Cei trei copii se află în mijlocul unei lupte privind tutela, iar părinții copiilor au fost arestați după dispariția acestora.

Judecătorul Justice Keehan a precizat că este îngrijorat de soarta lui Rose, deoarece copiii ar fi dispărut de acasă după ce un alt judecător a decis, în urmă cu câteva zile, că aceștia ar trebuie să fie preluați de serviciile sociale.

"Sut îngrijorat privind soarta acestor copii, mai ales a micuței Rose. Este vital să fie găsiți cât mai repede. Rog pe oricine are informații să contacteze poliția sau autoritățile locale", a declarat Justice Keehan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » ALERTĂ la Londra! Fetița de 8 luni a unui ROMÂN a dispărut de acasă, cu cei doi frați ai ei, de 7 și 12 ani. Autoritățile îi caută cu disperare