Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O bătrână a murit strivită pe o trecere de pietoni din Mureş, după ce a lovită în plin de un camion

O femeie de 85 de ani a murit miercuri după-amiază, lovită de un camion pe o șosea din județul Mureș.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 15:28

Ambulanta in misiune pe drum O bătrână a murit strivită pe o trecere de pietoni din Mureş, după ce a lovită în plin de un camion - Shutterstock

Accidentul a avut loc în comuna Sâncraiu de Mureș, unde șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 34 de ani, din Târgu Mureș, a surprins un pieton, o femeie de 85 de ani, care traversa strada pe trecere.

În urma impactului, femeia de 85 de ani a murit. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ, conform IPJ Mureș.

Ce spun poliţiştii

Articolul continuă după reclamă

Astăzi, 9 octombrie 2024, în jurul orei  13.00, polițiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident de circulație produs în comuna Sâncraiu de Mureș.

Pe acelaşi subiect

Din primele informații, conducătorul unei autoutilitare, respectiv un bărbat de 34 de ani, din Târgu Mureș, care se deplasa din direcția Nazna spre Sâncraiu de Mureș, în circumstanțe ce urmează a fi stabilite cu exactitate prin cercetări, ar fi surprins un pieton, respectiv o femeie de 85 de ani, care se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea de pietoni.

Din nefericire, în urma impactului, femeia de 85 de ani a decedat. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul testului de respirație fiind negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit accidentul, în cadrul unui dosar penal de ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabilii împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » O bătrână a murit strivită pe o trecere de pietoni din Mureş, după ce a lovită în plin de un camion