Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident la Lujerului: mașină răsturnată pe linia tramvaiului 41, în București

O maşină s-a răsturnat, miercuri, în zona Lujerului din Bucureşti, iar linia STB 41 este blocată. Autoturismul ieşea din parcarea Plaza România, s-a izbit de gardul de protecţia al Pasajului Lujerului şi s-a răsturnat pe plafon.

de Redactia Observator

la 09.10.2024 , 16:22

UPDATE: Circulaţia tramvaielor liniei 41 prin Pasajul Lujerului a fost reluată miercuri după-amiaza la ora 15:25, după un blocaj de aproximativ 80 de minute pe sensul spre Piaţa Presei, cauzat de un autoturism care s-a răsturnat pe calea de rulare, a anunţat STB SA.

Brigada Rutieră a fost sesizată, miercuri, prin apel la 112, cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6, unde conducătorul unui autovehicul, după ce a ieşit din parcarea centrului comercial Plaza România, a pătruns pe spaţiul verde şi a lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care s-a răsturnat pe plafon.

"În urma accidentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autovehiculului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale", informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

Vezi și

Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Circulaţia tramvaiului 41, blocată

"Linia 41 este blocată din cauza unui incident produs în zona Lujerului: şoferul unui autoturism a pierdut controlul, iar vehiculul este răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor", a transmis, miercuri, STB.

Compania precizează că, pentru preluarea fluxului de călători, STB SA înfiinţat linia naveta 641.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Limitaţi accesul copiilor la reţelele sociale?
Observator » Evenimente » Accident la Lujerului: mașină răsturnată pe linia tramvaiului 41, în București