Antena Meniu Search
x

O bufniţă cu aripa rănită a fost adoptată de redacţia unui ziar din Piatra Neamţ

O bufniţă cu aripa rănită a ajuns oaspete de seamă în redacţia unui ziar din Piatra Neamţ! Pasărea a fost salvată din curtea spitalului judeţean.

Vezi și

O bufniţă cu aripa rănită a ajuns oaspete de seamă în redacţia unui ziar din Piatra Neamţ! Pasărea a fost salvată din curtea spitalului judeţean şi, pentru că cei de la Zoo nu au voie să o primească, jurnaliştii s-au trezit cu o nouă sarcină pe cap. Să găsească un specialist sau o organizaţie care poate avea grijă de bufniţa lor. 

Salvatorii trebuie să se poarte cu mănuşi cu bufniţa găsită în urmă cu două zile în curtea spitalului din Piatra Neamţ, unde era la un pas să fie omorâtă de câinii vagabonzi.

Însă, indiferent cât de drăgălaşă pare, bufniţa este, totuşi, o pasăre de pradă. "Ea pare foarte docilă, dar în realitate este destul de periculoasă, nu poate fi luată acasă de cineva. Forţa cu care muşcă, efectiv, rupe carnea de pe oase. Noi o manipulăm cu mănuşi de sudor." 

Ziaristul se ocupă de ea cât poate de bine, mai ales că nu e prima dată când are grijă de o bufniţă.

În Neamţ nu există niciun adăpost pentru păsări sălbatice. Cei de la Grădina ZOO din Piatra Neamţ nu au voie să primească păsări din cauza unei interdicţii de la Direcţia de Sănătate Veterinară legată de gripa aviară.

Deocamdată, s-a instalat în redacţia ziarului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O bufniţă cu aripa rănită a fost adoptată de redacţia unui ziar din Piatra Neamţ