Antena Meniu Search
x

O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București

O femeie de 71 de ani a murit după ce a fost aruncată de la etajul unui bloc din Sectorul 4 din București de nepotul ei. Inițial, anchetatorii au crezut că că femeia a căzut de la fereastră, însă cercetările ulterioare au scos la iveală crima.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 20.12.2020, 15:11

O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București
O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București - Hepta
  • Femeia de 71 de ani a fost împinsă pe geam de nepotul ei de 23 de ani.
  • Tânărul a fost arestat.

Tragedia s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, când printr-un apel la 112 a fost anunțat faptul că o femeie s-a prăbușit în gol de la etajul superior al unui bloc situat în sectorul 4, fiind constatat decesul. 

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, fiind demarate cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Nepotul, un tânăr de 23 de ani, a fost arestat

Din probatoriul administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că femeia în vârstă de 71 de ani a fost victima infracțiunii de omor.

În cauză a fost reținut un tânăr de 23 de ani, nepotul persoanei decedate. Acesta a fost depistat, cu sprijinul Secției 7 Poliție.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O femeie a murit după ce a fost aruncată de nepot pe fereastră, de la etajul unui bloc din București