Antena Meniu Search
x

Supraviețuire miraculoasă. O fetiță a scăpat cu viață după ce a căzut de la o înălțime de 12m, în zăpadă

Imagini tulburătoare surprinse într-un oraș din Rusia. O fetiță de 6 ani cade de la o înălțime de 12 metri într-un morman de zăpadă. La spital, minora a petrecut o noapte întreagă la Terapie Intensivă.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 24.11.2020, 10:04

O ambulanță dintr-un oraș rusesc se pregătește pentru preluarea pacientului
O ambulanță dintr-un oraș rusesc se pregătește pentru preluarea pacientului - Profimedia Images
  • O fetiță de 6 ani, din Rusia a căzut de la balcon, de la o înălțime de 12 metri, într-un morman de zăpadă.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

O fetiță de 6 ani, din orațul Tomsk a căzut de la balcon, de la o înălțime de 12 metri, într-un morman de zăpadă. Momentul a fost surprins pe camerele de supraveghere.

Transportată de urgență la spital, medicii au reușit să o stabilizeze, iar fetița o a petrecut o noapte întreagă la Terapie Intensivă, înainte să fie mutată într-un salon normal, scrie The Sun.

Camerele de supraveghere surprind momentul terifiant. Minora cade de la balcon în zăpadă. În imagini se observă cum încearcă să se ridice cu dificultate. În cele din urmă reușește să se prindă de un gard pentru a se ridica și fuge îngrozită spre bloc.

Potrivit presei locale, un vecin îngrijorat a anunțat paramedicii după ce a fost martor al incidentului. Potrivit autorităților, fetița rămăsese singură acasă când a avut loc momentul care s-ar fi putut încheia tragic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Supraviețuire miraculoasă. O fetiță a scăpat cu viață după ce a căzut de la o înălțime de 12m, în zăpadă