Antena Meniu Search
x

O femeie a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după ce o mașină a intrat în coliziune cu o căruță tractată de un tractor, în Mehedinți

O femeie a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident petrecut în localitatea Viașu din comuna Pătulele, județul Mehedinți. Un autoturism a intrat în coliziune cu un atelaj, tractat de un tractor, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 10:53

Tractorul era condus de un bărbat din comună, iar în căruță se aflau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra sa. În urma impactului, una din femei, fiica bărbatului, în vârstă de 52 de ani, și-a pierdut viața. Medicii i-au declarat decesul după ce i-au aplicat minute în șir manevre de resuscitare. Alte patru pasageri ai căruței au ajuns la spital cu politraumatisme. Resturi din căruță au fost împrăștiate pe zeci de metri de drum. 

Din primele informații, șoferul autoturismului, un tânăr de 28 de ani, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ce spun polițiștii

În urmă cu puțin timp, pe DJ 564, în comuna Pătulele, s-a produs un accident rutier între un autoturism și o căruță trasă de un tractor.

Pe acelaşi subiect

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. 

Din accident a rezultat rănirea a 5 persoane. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Salvatorii la scurt timp după accident

Cu puțin timp în urmă, pompierii mehedințeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier, produs pe raza localității Viașu din comuna Pătulele. La locul evenimentului, au fost mobilizate de urgență două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Pentru acordarea primului-ajutor medical victimelor, la fața locului, au fost direcționate și patru ambulanțe SAJ. În accident au fost implicate două vehicule: un autoturism și un utilaj agricol ce tracta un atelaj. Echipajele SMURD și SAJ au acordat îngrijiri medicale unui număr de cinci victime, care au suferit politraumatisme. Patru dintre acestea au fost transportate la spital, în stare de conștiență, iar unei victime, care a intrat în stop cardio-respirator la locul evenimentului, i se efectuează manevre de resuscitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O femeie a murit, iar alte patru persoane au ajuns la spital, după ce o mașină a intrat în coliziune cu o căruță tractată de un tractor, în Mehedinți