Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un camion cu 450 de oi s-a răsturnat în Vâlcea. Șoferul TIR-ului a ajuns la spital. Mai multe animale au murit

Un camion care transporta circa 450 de oi s-a răsturnat pe DN 67, în zona localității Pietrari, județul Vâlcea. Mai multe animale au murit, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

de Redactia Observator

la 23.09.2022, 13:46

Vezi și

Potrivit ISU Vâlcea, accidentul rutier s-a produs pe DN67 , pe raza localității Pietrari. Un camion incarcat cu oi s-a răsturnat în afata drumului. La fața locului au fost trimise două echipaje de pompieri și încă unul SMURD.

Două persoane au fost rănite

În urma accidentului, două persoane au fost rănite, respectiv șoferul camionului și un pasager. Din rezervorul camionului sunt scurgeri de carburant. În camion se afla aproximativ 450 de ovine. În urma accidentului, un bărbat de naționalitate egipteană, acuză dureri toracice.

Acesta a fost preluat de echipajul SMURD Bunești și este trasportat la UPU Vâlcea. Cea de-a doua persoană refuză transportul la spital. Pompierii au evacuat oile din camion. Un alt camion a fost chemat în zonă ca să preia oile vii. Au fost descoperite și animale moarte, din păcate, pentru care a fost anunțat DSVSA pentru a lua măsurile necesare.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii 

Astăzi, 22 septembrie a.c.,  polițiștii  vâlceni au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 67 a avut loc un eveniment rutier, soldat cu o victimă. Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat în timp ce conducea un camion pe Drumul Național 67, în localitatea Pietrari, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma  cercetărilor, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Camionul era încărcat cu aproximativ 400 de ovine. În urma impactului a rezultat o victimă, pasager în camion, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un camion cu 450 de oi s-a răsturnat în Vâlcea. Șoferul TIR-ului a ajuns la spital. Mai multe animale au murit