Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie şi un bărbat, găsiţi fără viaţă într-un apartament din Sectorul 4. Se ia în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere

Descoperire şocantă într-un apartament din Sectorul 4. O femeie şi un bărbat au fost găsiţi fără viaţă, după ce îngrijorate rudele au sunat la 112 că nu îi mai pot contacta. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au dat peste cele două trupuri fără viaţă.

de Monica Palade

la 20.07.2024 , 14:10

Apelul la 112 a fost dat de nepotul femeii, care le-a spus oamenilor legii că nu a mai reuşit să dea de mătuşa sa. Poliţiştii au solicitat ajutorul pompierilor, care au smuls grilajul pentru a intra în apartamentul, situat la parter într-un bloc din Sectorul 4. Acolo au fost găsite cadavrele celor doi. Bărbatul se afla pe hol, iar femeia în patul din dormitor. Ambii prezentau plăgi.

Surse din anchetă spun că individul a fost internat la Obregia cu ceva probleme psihice. În cauză a fost deschis dosar penal pentru omor.

Crimă urmată de sinucidere

Vezi și

Anchetatorii iau în calcul o crimă urmată de sinucidere. Cred că bărbatul şi-a ucis partenera în urma, după o ceartă.

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că, între cei doi existau dese scandaluri, din cauza geloziei excesive a individului. Femeia nu avea voie să vorbească deloc cu cei din bloc. În urmă cu cinci ani, omul chiar a făcut o plângere la politie pentru că i se părea ca un vecin se dădea la partenera lui.

Ce spun poliţiştii 

La data de 19 iulie 2024, în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 16 Poliție au fost sesizați prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că mătușa sa, domiciliată la o adresă din Sectorul 4, nu mai răspunde la telefon.

Polițiști din cadrul Secției 16 s-au deplasat la fața locului și au solicitat în sprijin un echipaj de descarcerare, care a reușit să deblocheze ușa, aceasta fiind asigurată pe interior. După patrunderea în locuință, au fost identificate două cadavre, unul aparținând unui bărbat, iar celălalt aparținând unei femei, ambele prezentând urme de violență.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, înpreună cu Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » O femeie şi un bărbat, găsiţi fără viaţă într-un apartament din Sectorul 4. Se ia în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere