Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Moartea Marinei Gavril, una violentă. Medicul stomatolog va fi înmormântat în Republica Moldova

La trei zile de la crima din Brăila, ucigaşul doctoriţei stomatolog e tot în libertate. Ba mai mult poliţiştii nu au încă un cerc de suspecţi. Locul tragediei este în continuare împânzit de forţe de ordine, iar la Parchet au loc audieri maraton. Între timp, familia victimei a ajuns astăzi la morgă pentru a ridica trupul. 

de Adrian Obreja

la 19.07.2024 , 19:31

La trei zile de când Marina Gavril a fost găsită de femeia de serviciu a cabinetului medical într-o baltă de sânge, poliţiştii caută în continuare să facă lumină în cazul asasinării medicului stomatolog de 41 de ani.

A patra oară la locul crimei 

Criminaliştii au fost şi astăzi pentru a patra oară la faţa locului. Cabinetul medical a rămas sigilat şi maşina medicului dentist, parcată în faţa cabinetului.

Vezi și

Polițiștii au verificat cu atenţie maşina femeii si i au chemat din nou pe apropiaţii ei la audieri. Astăzi la Parchetul din Brăila are loc o serie de audieri maraton. Procurorii încearcă să afle cât mai multe detalii de la cunoscuţi, apropiaţi şi pacienţi ai doctoriţei ucise marţi seara în cabinetul ei.

Pe acelaşi subiect

Cât timp aceştia le spuneau anchetatorilor ce ştiu, familia doctoriţiei a ajuns la morgă pentru a ridica trupul neinsufletit. Marina Gavril va fi inormantată in ţara natală, republica moldova. Raportul medicilor legişti arată cât de violentă a fost moartea femeii. 

"Au fost lezate vase mari de sânge, de la nivelul gâtului, care au produs o hemoragie mare, care a dus la deces în câteva minute", a declarat Grecu Anatoli, purtător de cuvânt Spitalul Judeţean Brăila.

Şi soţul femeii a dat încă o dată declaraţii în faţa procurorilor. Anchetatorii vor vorbi in urmatoarele zile si cu familia victimei din Republica Moldova. 

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Moartea Marinei Gavril, una violentă. Medicul stomatolog va fi înmormântat în Republica Moldova