Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Criminalul Zoro din Vaslui ar fi ucis şi o femeie, mamă a 6 copii, acum un an. Fratele se dezice de el: "E o ruşine"

Detalii şocante în cazul cuplului din Vaslui care a omorât un bărbat şi l-a abandonat într-o valiză la marginea unui sat. Zoro, principalul suspect, nu ar fi la prima crimă. Iubita lui a mărturisit că acesta a ucis şi o femeie în urmă cu un an, iar trupul ei a fost ascuns pe un câmp. Familia victimei a aflat acum cu groază despre sfârşitul tragic. 

de Angela Bertea

la 19.07.2024 , 19:30

În timpul audierilor celor doi suspecţi de crimă, anchetatorii au fost şocaţi - au aflat că şi o femeie de 51 de ani le-ar fi fost victimă în urmă cu un an. A fost omorâtă, dusă în afara satului Pungeşti şi abandonată pe un câmp. 

Criminaliştii, în căutare de noi indicii 

"Organele de cercetare penală s-au deplasat în zona indicată, o zonă împădurită din proximitatea comunei Gârceni, unde au fost găsite rămăşiţe osoase, ce par a fi umane, şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ale victimei", a declarat Ingrid Botezatu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui. 

Vezi și

Criminalişti, jandarmi şi pompieri au încercat să acopere o zonă cât mai mare din cea indicată de cuplul ucigaş pentru a găsi cât mai multe indicii legate de cea de-a doua crimă.

Pe acelaşi subiect

Cercetările au continuat şi astăzi. Anchetatorii s-au întors la faţa locului, au ridicat mai multe probe, toate vor fi duse la laborator pentru expertizare. La verificări, astăzi au fost folosiţi inclusiv câini specializaţi. 

Femeia moartă era mamă a şase copii. Soţul ei a dat-o dispărută în urmă cu un an şi bănuia că aceasta practica prostituţia în casa criminalului. 

"Cât stăteam eu acasă nu se ducea, de obicei când plecam eu, femeia era în curtea lor. Stătea în casă acolo până la 12, 1, 2 noaptea. Aducea mai multe muieri acolo, nu doar a mea a fost", spune soţul victimei. 

Motivul crimei ar fi fost banii: bărbatul i-a furat victimei peste 3 mii de lei iar din această cauză s-au certat şi s-a ajuns la violenţe. Zoro, principalul suspect, a mărturist prima crimă, cea a unui bărbat de 36 de ani, din judeţul Bacău. 

Fratele se dezice de criminal 

"A intrat în casă, mi-a luat prima femeie, a dus-o la produs, şi acum l-am prins tot în casă. Mi-a violat femeia", spune presupusul criminal. 

În ambele cazuri, trupurile neînsufleţite au fost duse la mai mulţi kilometri de localitate şi ascunse în zone cu vegetaţie deasă. Familia criminalului se dezice total de faptele sale şi dă vină pe actuala parteneră de viaţă.

"E o ruşine! Nici capul nu mai avem cum să-l scoatem în faţa oamenilor, ne e şi frică să mai ieşim din ogradă. Lumea se ia de noi, ne bagă în aceeaşi oală. Nici nu mă mai interesează de el, nici nu vreau să mai aud", a declarat fratele criminalului Zorro. 

"L-am ştiut de un om bun, cum l-a ştiut tot satul, dar cum se vede... e un monstru! Un monstru am avut aici lângă noi, în comunitatea noastră", spune un localnic

Cuplul ucigaş se află în continuare în arest preventiv şi riscă 30 de ani de închisoare. Criminaliştii aşteaptă analizele ADN pentru a confirma că toate rămăşiţele umane găsite aparţin aceleiaşi persoane. 

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin. ...

Întrebarea zilei
Reușiți să limitați accesul copilului la ecrane?
Observator » Evenimente » Criminalul Zoro din Vaslui ar fi ucis şi o femeie, mamă a 6 copii, acum un an. Fratele se dezice de el: "E o ruşine"