Antena Meniu Search
x

O mamă din Ucraina a trecut Vama Siret cu un bebeluş în cărucior şi cu doi copii de mână. Femeia avea mâinile îngheţate şi abia putea să înainteze

Teama că micuţii ei nu ar mai putea vedea ziua de mâine a făcut-o pe o mamă din Ucraina să treacă Vama Siret, pe un ger cumplit.

de Monica Palade

la 03.03.2022, 18:10

Cu mâinile îngheţate, cu obrajii roşii, împingând cu greu un cărucior cu câteva lucruri şi un bebeluş în el, în timp ce cu cealalată mână ţinea un copil de şase ani, care la rândul său era lipit de fratele mai mare, de opt ani era o imagine greu de privit.

Femeia a fost zărită de doi poliţişti, care au găsit-o pe o străduţă din zonă şi i-au sărit în ajutor. Din fericire, povestea s-a încheiat cu bine, iar familia a primit hrană şi un adăpost. Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Poliţiei Române.

Citeşte şi: Ion Țiriac, discurs alarmant în plin război: „Când o începe Putin să spună ‘România și Polonia’… Suntem foarte aproape!”. Cum a fost la un pas să se întâlnească cu președintele Rusiei

Şi ei au nevoie de o primăvară frumoasă și plină de zâmbet

Pe acelaşi subiect

“Este o fotografie, un moment cu referire la tragedia prin care trec vecinii noștri. Acest cadru a avut un final „călduros”.

Un cărucior, o imagine dură și greu de acceptat. O mamă, cu mâinile înghețate și cu obrajii roșii, împingea cu greu la căruciorul în care se afla un bebeluș, iar cu cealaltă mână îl ținea aproape pe băiețelul ei de 6 ani, care stătea lipit de fratele mai mare, în vârstă de 8 ani.

Citește și: Imagini emoționante cu soldații ucraineni aflați într-o biserică ortodoxă. Momentele de rugăciune din timpul războiului

Totul avea loc pe o stradă din zona Vămii Siret. Această secvență, demnă de uitat, s-a încheiat cu ajutorul colegilor noștri Alexandru Moroșanu, polițist în Bacău și Daniel Zontea, polițist în Brașov, ambii delegații în județul Suceava, pentru evenimentele din ultima perioadă.

Cum a spus și unul dintre colegii noștri: „Și ei au nevoie de – O primăvară frumoasă și plină de zâmbet”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O mamă din Ucraina a trecut Vama Siret cu un bebeluş în cărucior şi cu doi copii de mână. Femeia avea mâinile îngheţate şi abia putea să înainteze