Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O nouă alunecare de teren pe Valea Oltului. Bolovanii au blocat iar Centura Călimăneşti, la câteva ore după ce drumul fusese curățat

Drumarii intervin, din nou, pe Valea Oltului, după ce noaptea trecută Centura Călimăneşti a fost blocată din cauza alunecărilor de teren.

de Redactia Observator

la 19.04.2023 , 14:15

Mai mulţi bolovani au ajuns pe carosabil, la câteva ore după ce zona a fost curăţată de lucrătorii de la Drumuri şi Poduri. Din fericire, nu au fost produse pagube materiale.

Centura stațiunii Călimănești rămâne închisă

Traficul este încă afectat pe șoseaua de centură a stațiunii Călimănești, iar şoferii sunt în continuare redirecţionaţi prin centrul stațiunii. Autorităţile anunţă că drumul rămâne închis până când condiţiile de circulaţie vor fi în siguranţă pentru participanţii la trafic. 

Vezi și

 Este deja a patra aluncare de teren din ultimele zile. Toate au fost provocate de ploile care parcă nu se mai opresc. Iar ieri, Administrația Națională de Meteorologie a prelungit informarea meteo de ploi, grindină și vijelii în toată țara. Astfel, până joi, la ora 20.00, este în vigoare o informare meteorologică de ploi moderate cantitativ și intensificări ale vântului. Local și temporar va ploua în centrul, sudul și estul țării. Se vor acumula cantități de apă de 10-15 l/mp îndeosebi în zonele de deal și de munte. Pe arii restrânse mai ales pe parcursul zilei de joi (20 aprilie) vor fi descărcări electrice și grindină. În Carpații Meridionali și în Carpații de Curbură, la altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și se va depune strat de zăpadă. Vântul va avea unele intensificări în estul și sud-estul teritoriului, precum și în zona montană înaltă, în general cu viteze de 45-55 km/h.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » O nouă alunecare de teren pe Valea Oltului. Bolovanii au blocat iar Centura Călimăneşti, la câteva ore după ce drumul fusese curățat