Antena Meniu Search
x

Video "O să-şi înmormânteze soţia". Andra, tânăra moartă în accidentul dezastruos din Botoşani, era în maşină cu soţul ei

O tânără de 25 de ani a murit într-un grav accident rutier, în Botoşani. Femeia era în maşină cu soţul ei când, un şofer de pe sensul opus a pierdut controlul volanului şi a intrat frontal în ei. Cei doi erau căsătoriţi de un an. Rămas acum singur, soţul este internat în spital. 

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 19:22

Nenorocirea s-a întâmplat aseară, pe Drumul Naţional 29, din judeţul Botoşani. Andra era în maşină cu soţul ei. Cei doi erau căsătoriţi de niciun an.

Tânăra a murit din cauza unui şofer care a forţat acceleraţia, deşi era polei

Delia Nenișcu, purtator de cuvânt IPJ Botoşani: Unul dintre autoturisme ar fi pătruns pe contrasens, împrejurare în care a intrat în impact cu un alt autoturism, care se deplasa din sensul opus de mers. 

De vină a fost un şofer care venea din sens opus. Bărbatul a călcat pedala de acceleraţie chiar la intrarea într-o curbă, fără să ţină cont de carosabilul acoperit de gheaţă. Într-o fracţiune de secundă, a pierdut controlul volanului şi a intrat în cei doi tineri.    

Pe acelaşi subiect

Femeie: Nu mi-a venit să cred. Am spus că nu e adevărat. Am spus că nu este adevărat. Am sperat până în ultima clipă să nu fie ea, până am primit poza ei şi atunci... 

"Nişte oameni deosebiţi, nu am alte cuvinte"

Femeie: O să-şi înmormânteze soţia, offf.. e trist, parcă nu e drept, dar nu putem judeca asta. Nişte oameni deosebiţi, nu am alte cuvinte. 

La sosirea echipajelor medicale, tânăra care se afla pe locul din dreapta şoferului era deja în stare critică. 

Panaitescu Dănuț, medic SMURD: Găsită în stop cardio-respirator, cu multiple politraumatisme severe. S-au iniţiat imediat manevrele de resuscitare.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, decesul a fost declarat la scurt timp. Soţul ei, dar şi celălalt şofer, au fost transportaţi de urgenţă la spital. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În urma tragediei, traficul din zonă a fost blocat ore în şir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "O să-şi înmormânteze soţia". Andra, tânăra moartă în accidentul dezastruos din Botoşani, era în maşină cu soţul ei