Antena Meniu Search
x

Video Un bătrân de 85 de ani din Botoşani, ucis în bătaie în propria casă, sub ochii soţiei de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul îi jefuise pe pensionari cu o lună înainte

Jaf urmat de o crimă comisă din răzbunare, într-o comună din Botoşani. Un pensionar de 85 de ani a fost ucis în bătaie în propria casă, sub ochii soţiei. Luna trecută, cei doi au fost jefuiţi şi ameninţaţi că vor fi omorâţi dacă vor spune cuiva despre furt. Victimele nu au sunat atunci la 112, dar fiica a aflat şi s-a dus la poliţie. Hoţul şi-a pus în practică ameninţarea. Principalul suspect este un tânăr de 22 de ani, care a fost arestat. Vă avertizez, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional. 

de Angela Bertea

la 20.01.2024, 19:20

Vezi și

Cei doi bătrâni locuiau singuri în comuna Coşula din Botoşani. Luna trecută, într-o noapte, un bărbat a intrat peste ei în casă. I-a bătut şi i-a ameninţat cu un cuţit până când a primit banii pe care îi aveau - 7000 de lei. Individul le-a spus ca dacă vor sufla o vorbă despre ce s-a petrecut, se va întoarce şi îi va omorî. Ca să-i sperie, l-a tăiat pe bătrân pe mână. De frică, soţii n-au spus nimic.

Ucis în bătaie în propria casă

Angela Bertea, reporter Observator: După câteva zile, fiica celor doi a venit în vizită şi a văzut rana tatălui. Luat la întrebări, bătrânul a mărturisit ce a păţit. Femeia l-a dus la spital şi a anunţat poliţia. S-a deschis o anchetă, însă agresorul nu a fost prins la timp.

Bătrânul a stat câteva zile în spital şi a fost externat. Când s-a întors acasă, s-a aflat printre vecini ce s-a petrecut. Vestea a ajuns şi la urechile tâlharului care şi-a dus ameninţarea la capăt. Individul s-a întors în noaptea de marţi spre miercuri şi i-a bătut pe cei doi soţi. Nu s-a oprit până când nu l-a ucis pe bărbat. 

Pe acelaşi subiect

Carmen Răgoșcă, SJA Botoşani: La locul solicitării am găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de 85 de ani, cu multiple traumatisme, prin agresiune. Nu s-au mai efectuat manevrele de resuscitare, constantându-se decesul. 

Martor: Am venit aici m-am uitat și am găsit omul jos mort și mătușa bătută. E sânge pe jos, e bătut. El a mai fost bătut și spunea că dacă zice la poliție vine și-l omoară. 

Curtea a fost împânzită de criminalişti şi poliţişti care au venit cu un câine de urmă. Probele i-au dus la doar 300 de metri distanţă, în curtea unui vecin de 22 de ani. 

Reporter: Tu ai fost şi în decembrie peste bătrâni?

În casa tânărului, au găsit cuţitul şi hainele pline de sânge. 

Șarmen Ion, tata criminalului-reporter: Aseară m-am trezit cu poliţia în casă. Avem mandat de percheziţie. Au găsit în wc cuţitul, adidaşii. Aici le-au găsit!

- A fost schimbat zilele acestea?

- Puţin, da! Mai stresat.

Vecin: Criminalul a trecut pe aici şi mortul era acolo. Nu avea niciun stres. Chiar şi prin sat s-a plimbat. 

Băiatul a fost dus la audieri şi a recunoscut atât jaful, cât şi crima. Fiica bărbatului acuză autorităţile că nu au luat în serios ameninţările după jaf. Şi spune că, dacă s-ar fi mobilizat, poate l-ar fi prins pe individ înainte.  

Fiica bărbatului: Nu a crezut nimeni că o să mai vină. Asta a şi făcut. Acum nu i-a luat nimic. Bani în casă mai avea. A venit pentru răzbunare. 

Tânărul a fost arestat pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un bătrân de 85 de ani din Botoşani, ucis în bătaie în propria casă, sub ochii soţiei de un tânăr de 22 de ani. Bărbatul îi jefuise pe pensionari cu o lună înainte