Antena Meniu Search
x

O viitoare mamă i-a cerut celei mai bune prietene să-i schimbe numele câinelui, ca să-l poată folosi pentru fiica ei

O femeie i-a cerut prietenei sale cele mai bune să-i schimbe numele câinelui său pentru că voia să folosească acelaşi nume pentru fiica ei, odată ce bebeluşul era adus pe lume. Lucrurile nu au mers însă aşa cum a plănuit.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 10.04.2021, 15:59

Femeie gravidă lângă un câine din rasa Beagle
O viitoare mamă i-a cerut celei mai bune prietene să-i schimbe numele câinelui, ca să-l poată folosi pentru fiica ei - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

O tânără însărcinată a apelat la rețelele de socializare pentru a cere sfaturi, după ce prietena ei a primit recent un câine. Ea a povestit că a rugat-o să schimbe numele patrupedului pentru că era exact cel pe care ea voia să i-l pună copilei sale, la naştere. Răspunsul amicei sale a fost însă negativ, a refuzat-o fără să stea la prea multe discuţii.

„Sunt însărcinată în 7 luni şi am găsit în sfârşit un nume de fată pe care îl adorăm. Este destul de neobişnuit şi nu cunoaştem pe nimeni care să îl poarte, nu e deloc popular. Mai mult, nu spusesem nimănui cum avea să o cheme. Prietena mea cea mai bună a primit un nou căţeluş săptămâna trecută şi a postat pe Facebook o poză, lângă care a scris acelaşi nume! I-am trimis imediat un mesaj și i-am spus că îmi pare rău, dar acela era numele pe care îl alesesem pentru fetiţa noastră şi că ar trebui să aleagă altceva. MI-a trimis înapoi doar emoji-ul care râde ca reacţie la mesajul meu, apoi a spus: ‘Haha, e hilar, am ales acelaşi nume; totuşi este un nume drăguț!’ Nu a fost de acord să îi schimbe numele, asta e tot ce a spus, dar am presupus că a înţeles şi că va face lucrul ăsta pentru mine. Era un lucru decent. A postat din nou pe Facebook că şi-a făcut un cont de Instagram pentru acest căţeluş, iar numele era acelaşi! Ce aş putea să-i scriu în continuare? Am crezut că a înțeles, iar acum este ciudat să trebuiască să îi spun din nou" a povestit viitoarea mamă.

În mod surprinzător, mulţi oameni au sfătuit-o să renunţe şi să-şi lase prietena în pace pentru că nu are argumente solide pentru a-şi obliga amica să renunţe la numele patrupedului său.

„Ea a fost prima, nu îi poţi cere să schimbe numele pe care şi l-a ales”

"Nu poți controla cum îşi numește cineva câinele. Cred că totul se datorează hormonilor sarcinilor, treci peste şi păstrează acelaşi nume” au fost câteva dintre sfaturile primite pe reţelele de socializare, potrivit Mirror.

Femeia însă a insistat, spunând că sunt şanse ca prietena ei să fi aflat numele şi să îl fure, deşi nu a spus nimănui: „Chiar am crezut că nimeni altcineva nu va alege asemenea nume. Acum că ea i-a pus numele câinelui şi i-a făcut chiar şi contul de Instagram, va deveni mult mai popular. Vor auzi şi alte persoane şi nu va mai fi un nume neobişnuit aşa cum ne-am dorit. Nu numai că a distrus totul pentru copilul meu, ci şi pentru următorul nostru copil, în cazul în care de această dată nu voi naşte o fetiţă. S-ar putea să fi aflat cumva, chiar dacă nu am dezvăluit niciodată nimănui”

După câteva critici bine argumentate din partea internauţilor, viitoarea mamă şi-a dat seama că se comportă puţin prostesc şi că nu şi-ar dori să strice prietenia dintr-o ceartă copilărească, indiferent de cât de mult îşi dorea acel nume pentru bebeluşul ei. În final s-a prefăcut că glumeşte cu prietena ei. I-a transmis că nu e o problemă pentru că ea şi soţul ei au deja alte variante pentru numele copilului şi că se bucură pentru că sunt atât de asemănătoare în alegerile lor ca prietene.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » O viitoare mamă i-a cerut celei mai bune prietene să-i schimbe numele câinelui, ca să-l poată folosi pentru fiica ei