Antena Meniu Search
x

Oana Zăvoranu donează haine, ceasuri şi genţi de 200.000 de euro! Sute de tinere au blocat strada din faţa casei vedetei

Sute de tinere au blocat strada din faţa casei Oanei Zăvoranu după ce vedeta a anunţat că donează haine, genţi şi ceasuri de 200.000 de euro.

Sute de tinere au blocat strada din faţa casei Oanei Zăvoranu după ce vedeta a anunţat că donează haine, genţi şi ceasuri de 200.000 de euro.

Oana Zăvoranu a anunţat că le invită în această după-amiază pe femeile care îşi doresc să poarte din lucrurile ei să-şi aleagă haine de firmă absolut GRATUIT.

Vedeta a explicat că doar cele care au măsuri XS şi S vor avea cu ce să plece acasă, dar şi doamnelele care poartă 37-38 la picior vor găsi ceva care să li se potrivească.

Pe acelaşi subiect

"Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodată sau doar de câteva ori. Sunt din colecţii de acum 4-5 ani, dar şi de anul trecut. Sunt ]n total 1.500 de obiecte. Donaţia va avea loc miercuri, 29 noiembrie, ora 15.00, pe calea Dorobanţilor nr. 112. Acolo este un apartament pe care noi l-am închiriat, pentru că nu mai aveam spaţiu sufient pentru haine. Vrem să facem din carton cu silueta mea. La intrare, doamnele trebuie să treacă prin acel şablorn. Ce dau acum este doar 10 la sută din garderoba mea. Cred că mai mult de 40 la sută dintre ele au etichetă", a spus Oana Zăvoranu la Antena 1.

Drept urmare, încă de la primele ore ale dimineţii, sute de tinere s-au postat în faţa casei Oanei Zăvoranu, iar în câteva ore întreaga stradă a fost ocupată de tinerele dornice să poarte lucrurile scumpe ale vedetei.

În total, valoarea lucrurilor pe care Zăvoranu s-a decis să le doneze ar ajunge la suma de 200.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Oana Zăvoranu donează haine, ceasuri şi genţi de 200.000 de euro! Sute de tinere au blocat strada din faţa casei vedetei