Antena Meniu Search
x

Video Oktoberfest 2023. Peste 500.000 de oameni, aşteptaţi la Festivalul din Braşov. Concursul de Miss, printre cele mai mari atracţii

Cu bere proaspătă, ospăţuri bavareze şi concerte a început distracţia la Festivalul Oktoberfest, de la Braşov. Organizatorii aşteaptă 500.000 de vizitatori anul acesta şi au introdus opţiunea "Rezervă-ţi masa". Marea atracţie este insa concursul Miss Oktoberfest.

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 20:03

Vezi și

Sute de localnici şi turişti au făcut noapte albă încă din prima seară a festivalului. Anul acesta, Oktoberfest de Braşov este organizat într-un loc nou: pe strada Turnului, de lângă Parcul Tractorul. "Avem un Oktoberfest nou nouţ, în locaţie nouă. O locaţie senzaţională, în care chiar putem să sărbătorim frumos. Avem multe surprize muzicale, culinare, cel mai mare Luna Park, zone de produse bio, produse locale", a declarat Cristian Macedonsch, organizator.

Festivalul berii de la Braşov ţine până pe 10 septembrie

Surprize culinare care se asortează perfect cu berea proaspătă şi rece. Bucătari specializaţi în carnea la grătar şi-au făcut deja clienţi fideli. "Avem carne făcută la smoker, carne de vită din producţie proprie. Porcul este porc românesc, carnea este făcută în stil american, se găteşte la o temperatură joasă, cu lemne, cu alt gust", a declarat un producător de barbeque. Petrecerea bavareză din inima Transilvaniei ispiteşte localnici şi turişti cu iahnie de fasole, gulaş de porc, şi cu un preparat vedetă: ciolanul.

Muzica şi berea i-a făcut pe oaspeţii de la Oktoberfest să uite de inhibiţii. Au dansat până târziu în noapte. Festivalul berii de la Braşov ţine până pe 10 septembrie. Două momente se anunţă de neratat: concursul Miss Oktoberfest, de mâine, şi alegerea Regelui, în ultima seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Oktoberfest 2023. Peste 500.000 de oameni, aşteptaţi la Festivalul din Braşov. Concursul de Miss, printre cele mai mari atracţii