Antena Meniu Search
x

Oktoberfest, cel mai aşteptat festival al berii, a început la Braşov. Surpriza ediţiei a 14-a

Oktoberfest, cel mai aşteptat festival al berii a început la Braşov, lângă Parcul Tractorului, într-o atmosferă bavareză. Berea rece şi arămie, dar şi preparatele delicioase i-au făcut pe vizitatori să uite de toate şi să se distreze până târziu. Evenimentul a fost unul special, Oktoberfest sărbătorind astfel 14 ediţii. 

de Redactia Observator

la 01.09.2023, 08:20

Vezi și

Sunt zile de sărbătoare pentru braşoveni! Oktoberfest a început cu o paradă cu tot felul de care alegorice care au defilat prin centrul oraşului. Fanfarele tradiţionale săseşti au făcut senzaţie printre invitaţi.

Ori în căruţă, ori în urma fanfarei care a defilat prin oraş, braşovenii, dar şi sutele de turişti şi-au îndreptat paşii către marea petrecere a berii, organizată într-o locaţie nouă, Parcul Tractorul.

Cristian Macedonschi, organizator: Avem un Oktoberfest nou nouţ, în locaţie nouă. O locaţie senzaţională, în care chiar putem să sărbătorim frumos, să nu deranjăm lumea, dimpotrivă, să aducem o calitate ridicată şi o atracţie în plus a oraşului. Avem multe surprize muzicale, culinare, cel mai mare Luna Park, zone de produse bio, produse locale.

Surprize culinare care se îmbină perfect cu berea bavareză. Ştiu asta şi chefii specializaţi în grătar, care s-au pus pe treabă pentru a atrage vizitatorii.

Pe acelaşi subiect

Muzică şi bere, la Braşov, până pe 10 septembrie

Chef: Avem carne făcută la smoker, carne de vită din producţie proprie. Porcul este porc românesc, carnea este făcută în stil american, se găteşte la o temperatură joasă, cu lemne, cu alt gust.

Iar bucătarii iscusiţi au realizat o adevărată artă culinară: Gulaş de porc, iahnie de fasole, legume la tavă, dar şi un preparat vedetă: ciolanul. Nu a lipsit nici muzica, care i-au făcut pe oameni să se ridice de la mese şi să danseze de zor. Cu halba de bere în mână, petrecăreţii s-au destins şi şi-au arătat talentele până târziu în noapte. Festivalul va ţine până pe 10 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Oktoberfest, cel mai aşteptat festival al berii, a început la Braşov. Surpriza ediţiei a 14-a