Antena Meniu Search
x

Cu cât s-a vândul halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest, în Frankfurt. "Vom lua ADN-ul şi-l vom clona"

Halba de bere din care starul pop britanic Ed Sheeran a băut la Oktoberfest-ul de la Frankfurt a fost vândută pe eBay pentru suma de 1.960 de euro la începutul zilei de vineri, a declarat co-organizatorul Oktoberfest, Kai Mann, potrivit DPA.

de Redactia Observator

la 07.10.2022, 18:29

Ed Sheeran la Oktoberfest, în Frankfurt
Ed Sheeran la Oktoberfest, în Frankfurt - Profimedia

Cel mai mare ofertant pentru halba de bere din care a băut Ed Sheeran, cunoscută sub numele de "stein", a fost Marele Consiliu al Asociaţiilor Carnavalului din Frankfurt. Cei aproape 2.000 de euro vor fi folosiţi pentru a finanţa construcţia unei noi şcoli în Republica Dominicană.

Glume despre halba de bere din care a băut Ed Sheeran: "Vom lua ADN-ul şi-l vom clona"

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein şi-l vom clona, şi apoi Ed Sheeran ni se va putea alătura în fiecare an la Oktoberfest", a glumit purtătorul de cuvânt al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann, potrivit Agerpres.

Cântăreţul britanic a participat la Oktoberfest cu anturajul său după un concert recent. Ed Sheeran a avut chiar şi o apariţie neaşteptată pe scenă, purtând Lederhosen şi ţinând în mână stein-ul. Artistul în vârstă de 31 de ani a interpretat hitul său "Perfect" şi clasicul "Everybody" al celor de la Backstreet Boys. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Inedit » Cu cât s-a vândul halba de bere din care a băut Ed Sheeran la Oktoberfest, în Frankfurt. "Vom lua ADN-ul şi-l vom clona"