Antena Meniu Search
x

Olandezul suspectat de crima din Dâmboviţa, acuzat oficial de omor, agresiune şi răpire (Video)

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a anunţat că cetăţeanul olandez, considerat suspect principal pentru crima din Dâmboviţa, a fost pus oficial sub acuzare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.09.2019, 16:24

- Observator.tv

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a anunţat că cetăţeanul olandez, considerat suspect principal pentru crima din Dâmboviţa, a fost pus oficial sub acuzare.

Astfel, este acuzat de omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire.

Suspectul principal pentru uciderea fetiţei din Dâmboviţa, pus oficial sub acuzare

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Olandezul suspect principal al crimei din Dâmboviţa a fost înregistrat de camere, în trafic în timp ce ieşea cu maşina din Produleşti, zona în care a fost găsit corpul fără viaţă al fetiţei de 11 ani din Gura Şuţii, Adriana Mihaela Fieraru.

O fotografie a suspectului a fost publicată de surse din interiorul anchetei, care ar aparţine suspectului olandez.

Fetiţa a fost căutată de zeci de poliţişti imediat după dispariţie, autorităţile folosind toate mijloacele avute la dispoziţie, însă fără succes. Ulterior, ea a fost găsită fără viaţă. De asemenea, o înregistrare video  surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă.

O cameră de supraveghere a filmat-o pe copilă mergând singură spre casă, de la şcoală, pe un drum din Gura Şuţii. La un moment dat, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Olandezul suspectat de crima din Dâmboviţa, acuzat oficial de omor, agresiune şi răpire (Video)