Antena Meniu Search
x

Olandezul acuzat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa vizita România cu regularitate, din 2016

O informaţie incredibilă a fost confirmată de surse din Poliţia de Frontieră şi anume faptul că olandezul acuzat oficial de crima din Dâmboviţa obişnuia să viziteze România regulat încă de acum trei ani, din 2016.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.09.2019, 16:53

- Observator.tv

O informaţie incredibilă a fost confirmată de surse din Poliţia de Frontieră şi anume faptul că olandezul acuzat oficial de crima din Dâmboviţa obişnuia să viziteze România regulat încă de acum trei ani, din 2016.

Bărbatul a fost anual în ţara noastră, însă nu există momentan detalii despre parcursul sau ocupaţia acestuia pe timpul vizitei în România.

Olandezul acuzat de uciderea unei fetiţe din Dâmboviţa venea în România din 2016

Cetăţeanul olandez, care a fost pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, agresiune sexuală şi lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmboviţa, a vizitat ţara noastră regulat, începând din anul 2016. Informaţia a fost confirmată de surse din Poliţia de Frontieră.

Pe acelaşi subiect

Se pare că în 2017, bărbatul a stat cel mai mult în România, aproape o săptămână, restul vizitelor din ceilalţi ani fiind foarte scurte. Nu se cunosc momentan detaliile vizitelor sale din anii precedenţi, însă în cazul vizitei sale din acest an, olandezul este suspect principal în cazul uciderii fetiţei de 11 ani din Dâmboviţa.

Bărbatul a devenit suspect principal, după ce o fetiţa de 11 ani, dispărută din localitatea Gura Şuţii, a fost găsită fără viaţă, pe un câmp de lângă Produleşti. O înregistrare video  surprinde ultimele imagini cu fetița de 11 ani din Dâmbovița în viață, chiar înainte de a fi răpită și ucisă. La un moment dat, copila a fost luată de pe stradă de un șofer aflat la volanul unui Volkswagen Tiguan, identificat apoi ca un cetăţean străin, olandezul în cauză.

Suspectul a reuşit să plece din România cu primul avion, în Olanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Olandezul acuzat de uciderea fetiţei din Dâmboviţa vizita România cu regularitate, din 2016