Antena Meniu Search
x

Omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria sa casă, a murit. Adrian Kreiner fusese internat în comă profundă

Omul de afaceri Adrian Kreiner, care a fost bătut cu bestialitate în propria sa casă, a murit. Anunțul a fost confirmat și de iubita bărbatului, cea care i-a fost alături în ultimii 18 ani.

de Monica Palade

la 07.11.2023, 22:46

Omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria sa casă, a murit. Adrian Kreiner fusese internat în comă profundă - Facebook

„Cei care ne-au atacat duminică noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reușit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, bărbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o oră a fost confirmat decesul, va mulțumesc pentru toate gândurile bune”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Și spitalul a confirmat vestea tristă. „Din păcate, deși medicii au făcut tot ce era posibil ca să-i salveze viața, pacientul a decedat în cursul acestei seri (marți - n.r.). Pe această cale transmitem condoleanțe familiei”, a spus Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Atacat în propria casă

Reamintim că atacul a avut loc într-o zonă bună a oraşului, la câteva sute de metri de casa unde locuieşte preşedintele Iohannis. Trei indivizi înarmaţi şi mascaţi au intrat cu forţa în casă, pe omul de afaceri l-au legat într-un covor şi l-au bătut până la comă, iar pe fata lui au ameninţat o cu pistolul ca să-i arate unde sunt bijuteriile şi ceasurile de lux.  

Pe acelaşi subiect

Adrian Kreiner a fost bătut cu sălbăticie. După ce l-au doborât la pământ, atacatorii l-au legat de mâini, de picioare şi l-au acoperit cu un covor. Apoi, au început să caute bani şi bijuterii prin casă. Din cauza zgomotului, fiica de 23 de ani a omului de afaceri, s-a trezit din somn şi a coborât de la etajul 1 la parter. 

Omul de afaceri a ajuns la spital în comă profundă, cu multiple traumatisme la nivelul capului, toracelui și membrelor. A fost internat pe ATI, unde a fost intubat și ventilat mecanic.

Cine este Adrian Kreiner 

Adrian Kreiner avea 50 de ani. Deţinea propria afacere de 18 ani. În 2005 a fondat, lângă Sibiu, o companie care produce piese şi componente pentru industria auto. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei şi profit de peste 2.400.000 de lei. Omul de afaceri a investit în criptomonede, este pasionat de cursele de raliu şi deţine maşini de lux. În plus, este business advisor într-o firmă care încurajează investiţiile în afaceri locale cu ajutorul blockchain.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria sa casă, a murit. Adrian Kreiner fusese internat în comă profundă