Antena Meniu Search
x

Video Om de afaceri din Sibiu, în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în propria vilă. Fiica şi iubita sa se aflau şi ele în casă. Hoţii au plecat cu bunuri de lux

Un om de afaceri din Sibiu a fost cu bestialitate în propria vilă de trei bărbaţi care au sărit gardul proprietăţii şi au reuşit să intre în casă.

de Andrei Naiţă

la 07.11.2023, 22:09

Vezi și

Tâlharii l-au surprins pe bărbat la parterul casei, unde a fost lovit cu violenţă. Hoţii au furat apoi bunuri de lux, printre care bijuterii şi ceasuri. În tot acest timp, iubita şi fiica lui din altă căsătorie se aflau la etaj.

Iubita şi fiica bărbatului, martore şa incident 

Fiica bărbatului, în vârstă de 23 de ani, ar fi coborât la un moment dat să vadă ce se întâmplă şi ar fi fost ameninţată cu arma.

Se pare că atacatorii purtau cagule ceea ce va face identificarea lor mult mai grea. Alarma la 112 a fost dată de iubita bărbatului, care le-a povestit poliţiştilor că s-a ascuns într-un dulap când a auzit gălăgie la parter. Omul de afaceri a fost găsit în agonie. A fost transportat la spital în stare gravă, fiind internat la ATI, în comă profundă, intubat şi ventilat mecanic. Medicii sunt în continuare rezervaţi privind şansele sale de supravieţuire.

Pe acelaşi subiect

Poliţiştii continuă cercetările pentru a-i identifica pe tâlhari. Oamenii legii au ridicat mai multe imiagini de pe camerele de supraveghere. Omul de afaceri bătut şi jefuit conduce o comapanie de producţie şi procese de automatizare din Cugir cu afaceri de 125 de milioane de lei.

Ce spun procurorii

În data de 6.11.2023 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat prev. de art. 32 alin.1 raportat la art. 189 alin.1 lit. d C.penal şi două infracţiuni de tâlhărie calificată prev. de art. 234 alin.1 lit. a, c, d şi f C.penal.

Din coroborarea mijloacelor de probă administrate până la acest moment procesual rezultă că la data de în data de 6.11.2023, în jurul orei 2,30, trei persoane de sex masculin purtând cagule au pătruns prin efracţie într-un imobil situat pe str. Moldoveanu din municipiul Sibiu în scopul de a sustrage bunuri. Proprietarul imobilului, un bărbat în vârstă de 50 ani, a fost agresat fizic de autori care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor şi l-au imobilizat legându-l de mâini şi de picioare. Din imobil au fost sustrase mai multe ceasuri de valoare.

La momentul comiterii faptelor in locuinţă se mai aflau partenera de viaţa a proprietarului care dormea şi fiica acestuia în vârstă de 23 de ani. Aceasta din urmă a fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii.

Bărbatul în vârstă de 50 ani se află internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu. În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor infracţiunilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Om de afaceri din Sibiu, în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în propria vilă. Fiica şi iubita sa se aflau şi ele în casă. Hoţii au plecat cu bunuri de lux