Antena Meniu Search
x

Video Cine este omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria casă de hoţi. Locuia la doar câteva sute de metri de casa lui Klaus Iohannis

La Sibiu un om de afaceri a fost snopit în bătaie şi jefuit în propria vilă. Atacul a avut loc într-o zonă bună a oraşului, la câteva sute de metri de casa unde locuieşte preşedintele Iohannis. Trei indivizi înarmaţi şi mascaţi au intrat cu forţa în casă, pe omul de afaceri l-au legat într-un covor şi l-au bătut până la comă, iar pe fata lui au ameninţat o cu pistolul ca să-i arate unde sunt bijuteriile şi ceasurile de lux. Agresorii sunt încă liberi.

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:09

Vezi și

Atacul a avut loc noaptea trecută într-un cartier de vile din Sibiu, în casa lui Adrian Kreiner, un cunoscut om de afaceri din oraş. La doar 400 de metri locuieşte familia Iohannis. Potrivit poliţiştilor, trei indivizi cu cagule pe faţă şi înarmaţi au sărit gardul casei şi au spart uşa de la intrare. L-au găsit pe bărbatul de 50 de ani dormind pe canapea, la parter. Atacul a fost nemilos. 

Cine este omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria casă de hoţi

Lucia, prietenă de familie: Am zbierat, am plâns, că nu se poate aşa ceva. Să vină să intre peste Adi. Cu toate camerele, cu toate alarmele...Să intre hoţii şi să îl omoare..

Bărbatul a fost bătut cu sălbăticie. După ce l-au doborât la pământ, atacatorii l-au legat de mâini, de picioare şi l-au acoperit cu un covor. Apoi, au început să caute bani şi bijuterii prin casă. Din cauza zgomotului, fiica de 23 de ani a omului de afaceri, s-a trezit din somn şi a coborât de la etajul 1 la parter. 

Pe acelaşi subiect

Mihaela Ruginosu, prim procuror adjunct: A fost bruscată de atacatori şi ameninţată cu pistolul, cerându-i-se să indice locul unde se află banii. Poprietarul imobilului a fost agresat fizic de autori, care i-au aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, trunchiului şi membrelor. 

Tânăra s a ales cu o sperietură soră cu moartea, dar nu a fost rănită. La fel şi iubita bărbatului care se afla la etaj în momentul atacului. De frică, s-a ascuns în şifonier. Când agresorii s-au făcut nevăzuţi, femeia şi-a găsit partenerul agonizând, într-o baltă de sânge. A sunat disperată la 112. Medicii sosiţi la faţa locului l-au găsit pe bărbat în stop cardio-respirator, însă au reuşit să îl resusciteze. Acum, se află în comă la spital. 

Decebal Toderiţă, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Sibiu: I s-au făcut investigaţii de specialitate, în continuare se află în stare foarte gravă, inconştient, intubat, ventilat mecanic. 

Hoţii au reuşit să fugă cu mai multe ceasuri de lux. Apropiaţii şi vecinii sunt şocaţi, mai ales că omul de afaceri nu ar fi avut legături dubioase. 

Localnici: Probabil a atras atenţia şi casa. Probabil stătea bine financiar.

- Aici e un cartier resepctabil şi ar fi trebuit ca aceste lucuri să nu se întâmple. 

Locuitori din zonă şi-au luat deja măsuri de siguranţă. 

Localnic: Nevasta mea s-a speriat mai tare decât mine. Mi-am cumpărat două camere şi urmează să le instalez. 

Adrian Kreiner deţine propria afacere de 18 ani. În 2005 a fondat, lângă Sibiu, o companie care produce piese şi componente pentru industria auto. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 127 de milioane de lei şi profit de peste 2.400.000 de lei. Omul de afaceri a investit în criptomonede, este pasionat de cursele de raliu şi deţine maşini de lux. În plus, este business advisor într-o firmă care încurajează investiţiile în afaceri locale cu ajutorul blockchain.  

Poliţiştii înceracă acum să dea de urma urma tâlharilor, mai ales că au la dispoziţie zeci de camere video din vila omului de afaceri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine este omul de afaceri din Sibiu, bătut cu bestialitate în propria casă de hoţi. Locuia la doar câteva sute de metri de casa lui Klaus Iohannis