Antena Meniu Search
x

Eforturi disperate ale salvatorilor, pentru a găsi familia dispărută în Dunăre, la Caraș-Severin

O mamă, un tată şi doi copii au ajuns pe fundul Dunării, în Caraş-Severin, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a căzut în apă.

Vezi și

O mamă, un tată şi doi copii au ajuns pe fundul Dunării, în Caraş-Severin, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe şosea şi a căzut în apă. Şoferul a fost singurul care a reuşit să mai ajungă la mal. În zona respectivă apa este adâncă de aproape 10 metri şi nu are mai mult de cinci grade. Iar locanicii acuză că în locul respectiv parapetul era rupt de ani de zile.

Accidentul a fost anunţat la 112 de o altă şoferită care a văzut maşina plonjând în Dunăre. Înuntru se aflau cinci oameni. Doar şoferul a reuşit să se salveze.  

Maior George Coşaru, adjunct ISU Caraş Severin: "Din spusele şoferului, care a ieşit la suprafaţă, în maşină se mai aflau alte patru persoane." Un copil de trei ani, unul de 22 de ani şi părinţii lor.

Cei doi părinţi şi copiii lor plecaseră de acasă, din Şicheviţa, şi se îndreptau spre Moldova Noua. Probabil l-au rugat pe şoferul supravieţuitor să îi conducă, ori au făcut autostopul. Zona în care maşina a ieşit în decor, în dreptul localităţii Coronini, este periculoasă şi cunoscută pentru astfel de incidente.

Victimele ar fi reuşit îniţial să scape din maşină dar ar fi fost luaţi de valuri, a povestit şoferul. Scafandrii îi caută de la prânz. Intervenţia lor este foarte dificilă din cauza curenţilor şi a vântului puternic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Eforturi disperate ale salvatorilor, pentru a găsi familia dispărută în Dunăre, la Caraș-Severin