Antena Meniu Search
x

Ovidiu Lipan Ţăndărică: "Este un an în care trebuie să dăruim"

Am tot vorbit despre cât de greu a fost anul 2020 pentru artişti pentru că nu au mai putut concerta, nu s-au mai întânit cu fanii lor, şi mai puţin despre cât a fost de greu pentru noi, cei mulţi şi netalentaţi care ne umplem vieţile cu arta lor. 

de Redactia Observator

la 02.01.2021, 14:24

Vezi și
  • Ovidiu Lipan Ţăndărică a oferit detalii despre cum a simţit anul 2020.

Sperăm cu toţii ca anul 2021 să arate cu totul altfel, să ne reluăm clipele de bucurie cu muzică bună, spectacole, concerte, şi ne-am gândit ca aici, la Observator, să spargem gheaţa, în speranţa că dacă începem cu muzică bună aşa o să o ţinem tot anul. 

Aşa că l-am invitat în platou pe Ovidiu Lipan Ţăndărică să stăm puţin de vorbă, dar să ne şi cânte, atât cât se poate într-un platou de ştiri.

Mihaela Călin, prezentator Observator: Domnule Ovidiu Lipan Ţăndărică, 2020 n-a fost un an greu pentru toată lumea, a fost doar un an complicat.

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Să ştii că este foarte important să laşi sufletul să vorbească. În momente d-astea să nu ne lăsăm induşi, pentru că mintea provoacă fel de fel de stări. Mai ales cu toate informaţiile primite oamenii sunt bulversaţi şi chiar speriaţi. Trebuie, cumva, ca prin muzică, prin identificarea sinelui, prin echilibrare energetică, prin înălţare spirituală, să creăm o stare de bine şi să creăm, practic, anticorpi, pentru că starea de bine crează, practic, o vindecare. Multă lume se simte bine când dăruieşte şi este un an în care trebuie să dăruim pentru că numai aşa primim.

Mihaela Călin, prezentator Observator: Cum a fost 2020? Cât din ce aţi lucrat, pentru că aţi lucrat destul de mult, aţi reuşit să prezentaţi în faţa publicului şi cât aţi prezentat pe internet?

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Am avut un concert extraordinar. Am avut împreună cu Adrian Stavian o lucrare, "Terranova: Renaşterea Spiritului", care a avut un impact foarte puternic. Am prezentat-o la Opera din Cluj, cu distanţare socială şi cu măşti toată lumea pe faţă, la sfârşitul lui septembrie. Eu cred că am creat o muzică de vindecare, o muzică de înălţare spirituală, cum am spus, şi care îţi dă o stare de bine. Aşa ajungi să vezi lumea, după un asemenea eveniment, prin alt punct de vedere. 

Mai multe detalii, în materialul video. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ovidiu Lipan Ţăndărică: "Este un an în care trebuie să dăruim"