Ovidiu Lipan Ţăndărică: "Este un an în care trebuie să dăruim"

De Redactia Observator.
Publicat: 02.01.2021, 14:23.
Actualizat: 02.01.2021, 14:24

Am tot vorbit despre cât de greu a fost anul 2020 pentru artişti pentru că nu au mai putut concerta, nu s-au mai întânit cu fanii lor, şi mai puţin despre cât a fost de greu pentru noi, cei mulţi şi netalentaţi care ne umplem vieţile cu arta lor. 

Sperăm cu toţii ca anul 2021 să arate cu totul altfel, să ne reluăm clipele de bucurie cu muzică bună, spectacole, concerte, şi ne-am gândit ca aici, la Observator, să spargem gheaţa, în speranţa că dacă începem cu muzică bună aşa o să o ţinem tot anul.

Aşa că l-am invitat în platou pe Ovidiu Lipan Ţăndărică să stăm puţin de vorbă, dar să ne şi cânte, atât cât se poate într-un platou de ştiri.

Mihaela Călin, prezentator Observator: Domnule Ovidiu Lipan Ţăndărică, 2020 n-a fost un an greu pentru toată lumea, a fost doar un an complicat.

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Să ştii că este foarte important să laşi sufletul să vorbească. În momente d-astea să nu ne lăsăm induşi, pentru că mintea provoacă fel de fel de stări. Mai ales cu toate informaţiile primite oamenii sunt bulversaţi şi chiar speriaţi. Trebuie, cumva, ca prin muzică, prin identificarea sinelui, prin echilibrare energetică, prin înălţare spirituală, să creăm o stare de bine şi să creăm, practic, anticorpi, pentru că starea de bine crează, practic, o vindecare. Multă lume se simte bine când dăruieşte şi este un an în care trebuie să dăruim pentru că numai aşa primim.

Mihaela Călin, prezentator Observator: Cum a fost 2020? Cât din ce aţi lucrat, pentru că aţi lucrat destul de mult, aţi reuşit să prezentaţi în faţa publicului şi cât aţi prezentat pe internet?

Ovidiu Lipan Ţăndărică: Am avut un concert extraordinar. Am avut împreună cu Adrian Stavian o lucrare, "Terranova: Renaşterea Spiritului", care a avut un impact foarte puternic. Am prezentat-o la Opera din Cluj, cu distanţare socială şi cu măşti toată lumea pe faţă, la sfârşitul lui septembrie. Eu cred că am creat o muzică de vindecare, o muzică de înălţare spirituală, cum am spus, şi care îţi dă o stare de bine. Aşa ajungi să vezi lumea, după un asemenea eveniment, prin alt punct de vedere.

Mai multe detalii, în materialul video.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

PARTENERI
Imagini rare cu Elena Matei din adolescență! Cât de mult s-a schimbat finalista de la Chefi la cuțite / GALERIE FOTO
spynews.ro
Horoscopul zilei de 17 iunie 2021. Berbecii sunt pregătiți să se afirme. Află ce se întâmplă cu zodia ta
CaTine.ro
Detalii absolut șocante! Cum s-a sinucis, de fapt, Ionel după ce a omorât-o pe Andreea în fața fetiței de 5 ani
gandul.ro
Toni Iuruc pregătește o surpriză scumpă pentru Simona Halep! Unde a fost surprins viitorul soț al sportivei | GALERIE FOTO
prosport.ro
Se întâlnește cu fostul pe ascuns! Toți credeau că ea suferă, dar iată că nu e așa. S-a întors în brațele primului ei soț
redactia.ro
Thalia, spectacol în costum de baie. Artista s-a lăsat filmată din toate unghiurile
tvhappy.ro
Ce căuta șeful DNA cu politicienii la meci plus alte 6 momente care m-au făcut să mă întreb: „Măi, nene, dar pe ce lume trăim?”
libertatea.ro
Simona Halep, cerută de soție de Toni Iuruc! Cum arată inelul de logodnă
GSP
Atenție! Proprietarii de centrale termice vor plăti tot mai mult
money.ro
Detalii de ultimă oră despre starea lui Michael Schumacher: „Îl văd de două ori pe lună! Nu îl las în pace!”
as.ro
Alexandru a murit la vârsta de 23 de ani, după ce a trecut prin 5 intervenţii chirurgicale. Tânărul era cunoscut de mii de români: "Rămas bun, prieten drag!"
as.ro
Lautaro Martinez și Antonio Conte s-au mutat în ring după scandalul uriaș de la Inter – AS Roma 3-1. Ionuț Radu a fost martor la „bătaie”
as.ro