Antena Meniu Search
x

Imaginile cu un OZN filmat de un român la Târgoviște fac senzație pe internet (Video)

Imaginile cu un așa-zis OZN filmat în apropiere de Târgoviște au făcut senzație pe internet. În numai 24 de ore, peste 3,2 milioane de oameni au văzut clipul.

Imaginile cu un OZN filmat de un român la Târgoviște fac senzație pe internet - Facebook

Imaginile cu un așa-zis OZN filmat în apropiere de Târgoviște au făcut senzație pe internet. În numai 24 de ore, peste 3,2 milioane de oameni au văzut clipul.

În timp ce mulți internauți s-au amuzat pe seama imaginilor, alții le-au luat de bune și le-au distribuit.

Pagina de Facebook Târgovişte+ a făcut zecii de mii de 'victime' după ce a postat videoclipul care a avut descrierea: "S-a întâmplat acum câteva minute, în apropiere de Municipiului Târgovişte!!! Aceasta nu este vreo glumă, vreo făcătură, vreun trucaj! Oameni buni, încă îmi tremură mâinile din cauza emoţiei...Este filmat cu telefonul mobil şi nici acum nu pot să cred că am fost martorul unei asemenea scene".

Imaginile au devenit virale pe Facebook, stârnind amuzamentul internauţilor, dar şi controverse aprinse despre veridicitatea filmului. Mai mult, mai mulţi utilizatori au semnalat faptul că şi alte pagini de Facebook din România au încercat aceeaşi „schemă”, postând videoclipul cu pricina cu acelaşi text, fiind schimbată doar locaţia.

Pe acelaşi subiect

Videoclipul postat de pagina de Facebook Târgovişte+ a strâns peste 3,2 milioane de vizualizări în aproximativ 24 de ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Imaginile cu un OZN filmat de un român la Târgoviște fac senzație pe internet (Video)