Antena Meniu Search
x

O româncă a fost cerută în căsătorie de Revelion, în fața a mii de oameni, de unul dintre cei mai faimoși DJ ai lumii (Foto)

Cântăreaţa Adina Butar (30 de ani) a fost cerută în căsătorie, chiar în noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american.

Cântăreaţa Adina Butar (30 de ani) a fost cerută în căsătorie, chiar în noaptea de Revelion, de iubitul ei, un celebru DJ american, considerat o legendă a muzicii trance.

Adina Butar s-a logodit cu Markus Schulz (42 de ani), un DJ american de origine germană cu o activitate de aproape 30 de ani în domeniu, alături de care formează un cuplu de 5 ani, atât pe scenă cât şi în viaţa personală.

Cererea în căsătorie a avut loc în Los Angeles, în noaptea de Revelion, chiar pe scenă, în timpul unui show pe care îl susţineau împreună.

Pe acelaşi subiect

A doua zi, Adina Butar a postat pe conturile de socializare poza doveditoare, în care Markus Schulz îngenunchiază în faţa ei, oferindu-i inelul de logodnă în faţa mulţimii de fani.

În 2010, DJ Magazine îl plasa pe Schulz pe locul 8 în Top 100 DJ ai lumii. Apoi, în 2012, a fost încoronat cel mai bun DJ al Americii de către DJ Times.

Markus Schulz deţine studioul de înregistrări Coldharbour Recordings şi compania de impresariat artistic, Schulz Music Group. În 2013, averea sa era estimată la 4 milioane de dolari, scrie adevarul.ro.

Adina şi Markus au locuit o vreme în Berlin, iar în 2014 s-au stabilit în Miami, unde locuiesc într-un apartament chiar pe plajă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri Mondene » O româncă a fost cerută în căsătorie de Revelion, în fața a mii de oameni, de unul dintre cei mai faimoși DJ ai lumii (Foto)