Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Păcat de tinereţea ta" Iulia a murit la 23 de ani, într-un cumplit accident de maşină. Tânăra plecase în concediu, alături de iubitul ei

Tragedie luni după-amiaza pe o şosea din judeţul Ialomiţa. Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident rutier în localitatea Movila. În urma impactului au rezultat patru victime. Două dintre acestea nu au supravieţuit, printre ele şi o tânără de 23 de ani.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 12:21

Iulia era o tânără care avea toată viaţa în faţă. Era pasionată de artă şi un nail-tehnician și make-up artist apreciat în Buzău. Se afla în maşină alături de prietenul ei, care era la volan, scrie reporterbuzoian.ro.

Într-un moment negru, autoturismul în care se aflau, un BMW, s-a ciocnit frontal de un altul, marca Audi. Iulia nu a mai avut nicio şansă, medicii declarând ulterior decesul ei.

Tragedie pe o şosea din Ialomiţa

Pagina sa a devent acum locul în care apropiaţii îşi scriu mesajele de condoleanţe şi unde plâng dispariţia fulgerătoare a tinerei de 23 de ani.

Pe acelaşi subiect

"Păcat de tinerețea ta, înger frumos … Dumnezeu să te odihnească în pace…. Și de acolo, de sus să le dai multă putere părinților tai! Condoleanțe familiei"

"M-ai lăsat fără cuvinte,Iulia ! Suflet bun și frumos..mereu zâmbeai, ne ascultam una pe cealaltă si râdeam ..Să le dai putere părinților tai, de acolo de sus . Drum lin, draga mea .Dumnezeu sa te ierte!"

 "Dumnezeu sa te ierte copil bun! Mie tot nu-mi vine sa cred ca ai avut un sfarsit atat de tragic, atat de devreme… aveai toata viata inainte…Drum lin printre ingeri, Barbie a nostra!"

"Zi foarte tristă . Dumnezeu să te ierte Iulia. Un suflet cald și cu zâmbetul mereu pe buze. Nu a rămas decât să ne rugăm pentru sufletul tău , să ajungă in rai in curtea Domnului . Rugati-vă pentru sufletul ei , atât a mai rămas . Moartea nu ne iartă pe niciunul , apropiați-vă de Dumnezeu . Condoleanțe familiei greu încercate"

"Suflet cald ,suflet pur. Ai lasat in urma lacrimi si durere, suflet blând chip de inger"

"De ce-ai plecat?....Tu nu stii oare, Că ce-ai lasat in urma, doare??", sunt doar c\teva dintre mesajele postate pe pagina tinerei.

În ultima postare pe care Iulia a făcut-o pe o reţea de socializare, cu doar câteva ore înainte de tragedie, tânăra anunța fericită că pentru ea urmează câteva zile de concediu. Din nefericire, avea să fie ultimul drum pe care pornea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Păcat de tinereţea ta" Iulia a murit la 23 de ani, într-un cumplit accident de maşină. Tânăra plecase în concediu, alături de iubitul ei