Antena Meniu Search
x

Bărbat găsit mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă din Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns acolo

Poliţiştii deschis dosar penal şi fac cercetări, după ce trupul neînsufleţit al unui bărbat de 30 de ani a fost găsit lângă maşina cu care s-a răsturnat într-o râpă, în judeţul Argeş. Acesta nu este considerat accident rutier, deoarece nu s-a produs pe un drum deschis circulaţiei publice, notează News.ro.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 22:56

Poliţiştii nu consideră acest accident ca fiind unul rutier.
Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns bărbatul în acea zonă. - Facebook

Luni seară poliţiştii din Argeş au fost sesizaţi că o maşină se află într-o râpă.

”În această seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că un autovehicul de teren aparţinând unui bărbat din Curtea de Argeş a fost găsit răsturnat într-o râpă, pe raza comunei Băiculeşti, zona Tutana.  Bărbatul în cauză, de 30 de ani, din Curtea de Argeş, a fost găsit în apropierea vehiculului, în afara habitaclului maşinii, decedat”, transmite IPJ Argeş.

Poliţiştii nu consideră acest accident ca fiind unul rutier. ”Având în vedere că evenimentul nu şi-a avut originea pe un drum deschis circulaţiei publice, acesta nu va fi considerat accident rutier, însă în cauză poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, mai spun reprezentanţii ISU Argeş.

Totuşi, în acest caz va fi făcută cercetarea penală. ”Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale”, mai arată IPJ Argeş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bărbat găsit mort după ce s-a răsturnat cu mașina într-o râpă din Argeș. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a ajuns acolo