Antena Meniu Search
x

Video Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-COVID-19: Faceți ascultare de medici

Patriarhul Daniel a declarat, miercuri, la Parlament, că s-a vaccinat şi că are doză dublă de vaccin anti-COVID-19, dar nu a făcut şi cea de-a treia doză. Mesajul Patriarhului către credincioşi a fost ”să facă ascultare de medici” şi să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie.

De Redactia Observator la 24.11.2021, 20:08
Vezi și

Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat. El a spus: "Sunt cu dublă doză”, şi a precizat că sunt confidenţiale informaţiile.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a spus: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”. Patriarhul a mai spus că poziţia oficială a Bisericii Ortodoxe a rămas aceeaşi. 

”V-am spus esenţialul, poziţia oficială a Bisericii a rămas aceeaşi, să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie. Nu avem opinii personale”, a spus Patriarhul Daniel. 

 

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a transmis şi el un mesaj: ”Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Patriarhul Daniel s-a vaccinat anti-COVID-19: Faceți ascultare de medici