Antena Meniu Search
x

Galerie foto Patru vehicule distruse după un accident grav pe DN5, aproape de Uzunu. Şoferii erau din Bulgaria şi Ucraina

Un grav accident de circulaţie a avut loc în această dimineaţă pe drumul naţional 5 din judeţul Giurgiu. Traficul a fost blocat  pe ambele sensuri de mers după ce un autoturism, o autoutilitară şi două TIR-uri s-au ciocnit în lanţ.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 14:26

Vezi și

Circulaţia pe DN 5, între Bucureşti şi Giurgiu, a fost blocată complet timp de două ore, joi dimineaţă, în urma unui accident în care au fost implicate două autotrenuri, o autoutilitară şi un autoturism. Şoferii implicaţi erau doi bulgari şi doi ucraineni.

Unul dintre TIR-urile implicate în accident era încărcat cu ulei comustibil, dar care nu s-a împrăştiat pe carosabil. Din fericire, în autovehicule se aflau doar şoferii şi nu au existat victime. Însă, toate cele patru autotorisme au fost distruse în urma impactului. 

La faţa locului au ajuns şi echipele de salvare care au scos maşinile de pe şosea pentru a reporni traficul. 

Momentan nu se ştie cauza producerii accidentului, dar pe imagini se vede că drumul era umed atunci când s-a produs accidentul

Pe acelaşi subiect

Ce spun autorităţile

Conform IPJ, "Astăzi, 28 aprilie a.c., ora 05:32, pe D.N.5, km. 46, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 2 autotrenuri  și 2 autoturisme.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto, 2 cetățeni bulgari, un bărbat de 21 de ani și o femeie de 23 de ani și 2 cetățeni ucrainieni, de 54 si 57 de ani au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0".

"ISU Giurgiu a fost solicitat în această dimineaţă să intervină pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, între localităţile Uzunu şi Plopşoru, în urma unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, încărcat cu ulei comestibil, o autoutilitară şi un autoturism.

În autovehicule se aflau doar conducătorii auto. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ. Din fericire, în urma impactului au rezultat doar pagube materiale", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Patru vehicule distruse după un accident grav pe DN5, aproape de Uzunu. Şoferii erau din Bulgaria şi Ucraina