Antena Meniu Search
x

Detalii revoltătoare în cazul celor doi baschetbalişti înjunghiaţi la Brăila. Băieţii ar fi fost bătuţi chiar şi de bodyguarzii clubului în care se aflau

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul celor doi baschetbalişti înjunghiaţi la o terasă din Brăila. Colegii sportivilor au declarat în faţa procurorilor că inclusiv bodzuarzii localului i-au lovit pe cei doi, în loc să intervină pentru stingerea conflictului.

Baschetbaliştii înjunghiaţi la Brăila ar fi fost bătuţi chiar şi de bodyguarzii clubului în care se aflau - Observator

Detalii revoltătoare ies la iveală în cazul celor doi baschetbalişti înjunghiaţi la o terasă din Brăila. Colegii sportivilor au declarat în faţa procurorilor că inclusiv bodyuarzii localului i-au lovit pe cei doi, în loc să intervină pentru stingerea conflictului.

Cei doi baschetbalişti americani, Darrel Bowie si Joseph McClain, sunt internaţi la Terapie Intensivă, fiind stabili din punct de vedere medical. Cel care se află în stare gravă, ar putea fi transferat la Bucureşti. 

Sportivii au fost loviti cu pumnii si sticle, dar si cu un cutit. Potrivit site-ului debraila.ro, nu a existat vreun conflict anterior între victime şi agresori, cei doi baschetbalişti de culoare fiind atacaţi din senin.

Se aflau pe terasa 'Music Pub', situată în Grădina Mare din Brăila, când a izbucnit scandalul. Printre atacatori se numără şi Daniel Gabriel Husein, cunoscut ca și 'Dasaev'.

Colegii celor doi susţin că înclusiv bodyguarzii i-au bătut, în loc să intervină pentru stingerea conflictului.

Sursă: debraila.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Detalii revoltătoare în cazul celor doi baschetbalişti înjunghiaţi la Brăila. Băieţii ar fi fost bătuţi chiar şi de bodyguarzii clubului în care se aflau