Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Petrecere pe iaht, cu şampanie curgând în valuri, pe apele Dunării. Organizatorii promit un party anual gratuit

Deşi calendaristic este oficial toamnă, în Clisura Dunării asta nu se simte, iar distracţia e în toi! Peisajele desprinse din basme, şampania, muzica şi plimbările cu iahtul au fost ingredientele unei zile perfecte, unde sute de petrecăreţi s-au distrat. 

de Redactia Observator

la 08.09.2024 , 09:52

Temperaturile de vară sunt mai mult decât bine venite pentru proprietarii de hoteluri sau pensiuni care au prelungit sezonul de vacanţe. Ieri, zeci de iahturi cu sute de oameni la bord au străbătut Dunărea.

Petrecere cu iahturi, pe Dunăre

"Este o încheiere de sezon cu merite şi încă profităm de această perioadă că este foarte cald şi cred că o să o mai lungim ceva ceva timp. La noi în zonă sunt în jur de 400 de ambarcaţiuni. De la an la an sunt şi mai, şi mai, cele mai mult mai cautate", a povestit Alin Arbănaş, proprietar pensiune.

Vezi și

Distracţia a fost, evident, garantată. Şampania a curs în valuri, muzica a răsunat la maximum, iar petrecăreţii s-au bucurat de peisajele splendide din Clisura Dunării. "Frumos, ce pot să spun? Când spui iaht, şampanie deja sună frumos. Nu mai avem ce să vorbim de peisaje, minunate, tot", spune un bărbat.

Pe acelaşi subiect

"Are foarte multe de oferit. Pe lângă toate aceste plimbări cu bărci, priveriştea, apa, ospitalitatea. Este absolut minuntă şi aş veni cu drag oricând", mărturiseşte o femeie.

"La începutul lunii septembrie, în fiecare an vom organiza o petrecere pentru toată lumea gratuit. Vrem să aducem cât mai mulţi oameni din toată România, totul, totul este gratuit", a declarat Alexandru Radu, organizator.

Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Petrecere pe iaht, cu şampanie curgând în valuri, pe apele Dunării. Organizatorii promit un party anual gratuit