Antena Meniu Search
x

Pietoni striviţi între două maşini, după ce o şoferiţă a lovit 5 autoturisme, în Bucureşti (Video)

Un carambol între cinci maşini a avut loc în Bucureşti, iar doi pietoni au fost striviţi între două autoturisme, după ce o şoferiţă de 41 de ani a pierdut controlul maşinii, venind dinspre Bulevardul Magheru.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 20.07.2020, 23:37

Vezi și

Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Str. Maria Rosetti si Str. I.L. Caragiale.

"Din primele date, conducătorul unui autovehicul (femeie) în vârstă de 41 de ani, care se deplasa pe Str. I.L. Caragiale dinspre Str. Icoanei, în momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Maria Rosetti, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în varstă de 27 de ani, care se deplasa pe Str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru.  În urma impactului, unul dintre auto a lovit alte 4 auto parcate și două persoane care se aflau pe partea carosabilă", informează autorităţile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea celor 2 persoane aflate pe partea carosabilă, care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Au fost testati conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.

De asemenea, a fost aplicată restricție pe str. Maria Rosetti dinspre Bd. Magheru.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Pietoni striviţi între două maşini, după ce o şoferiţă a lovit 5 autoturisme, în Bucureşti (Video)