Antena Meniu Search
x

"Pistolarul" care îşi căuta iubita într-un bar din Dolj are trei copii şi o minţise că sunt nepoţi. Femeia l-a părăsit când a aflat adevărul

Femeia pentru care un bărbat a ameninţat cu pistolul oamenii aflaţi într-un bar din satul Basarabi, judeţul Gorj, l-ar fi părăsit pe acesta după ce a aflat că a minţit-o. Bărbatul era căsătorit şi avea 3 copii, dar i-a spus femeii cu care trăia în Franţa că sunt nepoţii lui.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 04.08.2021, 18:00

Poliţia a descoperit un adevărat arsenal în rucsacul bărbatului
Poliţia a descoperit un adevărat arsenal în rucsacul bărbatului

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a ameninţat oamenii de la barul din sat cu o armă. Incidentul a avut loc în noaptea de 2 august în satul Basarabi, municipiul Calafat, din judeţul Dolj.

Bărbatul este cetăţean român, dar trăieşte în Franţa de mai mulţi ani şi revenise în ţară la sfârşitul lunii iulie. Acesta s-ar fi prezentat la terasa barului pentru a afla date despre fiica proprietarei barului, de 33 de ani, cu care acesta ar fi avut o relaţie de concubinaj, iar la interacţiunea verbală cu femeia de 55 de ani, mama fetei căutate, ar fi devenit agitat, ameninţând-o cu un pistol atat pe aceasta cât clienţii de pe terasa barului.

Conform informaţiilor pe surse obţinute de reporterul Observator Cristina Oprea, bărbatul are trei copiii şi este căsătorit. Acesta era însă despărţit de mama copiilor, nu şi legal, şi trăia în concubinaj în Franţa cu femeia de 33 de ani. I-ar fi prezentat iubitei copiii ca fiind nepoţii lui. Când a aflat adevărul, tânăra şi-a luat bagajele şi a plecat în România. 

Pe acelaşi subiect

Bărbatul era înarmat cu un pistol, o arbaletă şi sticle cu acid sulfuric şi clorhidric

Bărbatul s-a dus să o caute la barul deţinut de părinţii ei, înarmat cu un adevărat arsenal. După ce l-au prins, poliţiştii au găsit asupra lui un pistol neletal pentru care nu avea autorizaţie şi o pereche de cătuşe, iar în rucsac o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe, poze cu tânăra și 4 recipiente care ar fi conţinut acid sulfuric şi acid clorhidric.

A fost arestat pentru 30 de zile pentru ameninţare, nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi contrabandă calificată.

"În noaptea de 1/2 august a.c.,  poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi, prin apel 112, de un bărbat, de 33 ani, din Calafat, cu privire la faptul că pe terasa unui bar din centrul unui sat, din județul Dolj, un bărbat ar ameninţa cu un pistol consumatorii.

Polițiștii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au observat un bărbat care avea în mână un obiect, care părea a fi pistol. Acesta a fugit către o stradă din localitate, iar

poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia.  Bărbatul a fost prins şi imobilizat, ulterior, fiind condus la sediul poliției pentru cercetări.

Poliţiştii au stabilit că bărbatul are 50 de ani, este cetăţean român, cu domiciliul în Franţa, de unde revenise în ţară la data de 31 iulie a.c.. În urma controlului corporal al bărbatului, a fost găsit asupra sa un pistol, din categoria armelor neletale, supuse autorizării, cu muniţia aferentă în încărcător, despre care acesta a declarat că l-ar fi cumpărat din Franţa, precum şi o borsetă, în care erau documente de identitate şi o pereche de cătuşe.

Totodată, în apropiere, poliţiştii au descoperit un rucsac, despre care bărbatul a declarat că i-ar aparţine, în care poliţiştii au găsit o armă tip arbaletă, 13 săgeţi, un cuţit cu lungimea de 30 de centimetri, un spray iritant cu piper, o cutie cu mai multe cartuşe și într-un sac menajer au fost găsite 4 recipiente cu capacitatea de un litru, care ar fi conţinut substanţe chimice. Bunurile găsite au fost ridicate de polițiști în vederea continuării verificărilor", a anunţat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Pistolarul" care îşi căuta iubita într-un bar din Dolj are trei copii şi o minţise că sunt nepoţi. Femeia l-a părăsit când a aflat adevărul