Antena Meniu Search
x

Video Interlopul Turcu, arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost prins drogat la volan. Bărbatul i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook

Interlopul "Turcu" din Târgovişte, care s-a filmat în timp ce îl ameninţa pe reţelele de socializare pe şeful IPJ Dâmboviţa, a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul de 40 de ani s-a supărat că a rămas fără permis după ce a fost prins drogat la volan.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 03.08.2021, 14:04

Interlopul i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook, supărat că a fost prins drogat la volan
Interlopul i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook, supărat că a fost prins drogat la volan - Facebook Sindicatul Europol

Interlopul care a amenințat că îi va împușca și îi va arunca în aer pe polițiștii care vor "îndrăzni" să-i bată a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor stupefiante.

"La acest moment colegii noștri îl vor depune în arestul poliției unde va avea suficient timp să reflecteze la faptele comise, scrie Sindicatul Europol, pe Facebook.

Totul a început după ce acesta a fost implicat într-un eveniment rutier. Polițiștii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, iar rezultatul preliminar ar fi fost pozitiv la droguri. Oamenii legii i-au ridicat permisul de conducere, fapt ce l-a înfuriat la maximum pe Turcu.

Pe acelaşi subiect

Turcu a ameninţat poliţiştii pe Facebook şi riscă alte două mandate

În imagini se vede cum individul scoate arma şi îi invită pe poliţişti să vină să-i spargă uşa. Ba chiar se şi drogează în direct. La scurt timp, dorinţa i s-a îndeplint, iar mascaţii l-au săltat pe bărbat şi l-au dus la sediul poliţiei.

Turcu: Vreau doar să-mi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc, nu mă duc la pârnaie că m-ai prins tu drogat la volan. Dacă e să mă duc la pârnaie e că te mierlesc. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi!

"Vom urmări cu interes modul în care se vor derula cercetările având în vedere că bărbatul în cauză se afla sub control judiciar în alte două dosare penale, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și incitare la ură, la acest moment judecătorii putând să dispună emiterea a încă două mandate de arestare preventivă pe numele acestuia. 

În ceea ce privește amenințările transmise polițiștilor, nu ne rămâne decât să vedem dacă procurorii vor analiza situația dată în contextul în care, așa cum v-am informat anterior, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru transmiterea prin fax a unui document ce conținea amenințări la adresa unui judecător", a mai transmis Sindicatul Europol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Justitie » Interlopul Turcu, arestat preventiv 30 de zile, după ce a fost prins drogat la volan. Bărbatul i-a ameninţat pe poliţişti pe Facebook