Antena Meniu Search
x

Video Pistolarul din Gorj, căutat de o armată de poliţişti. Răsturnare de situaţie după ce ar fi fost văzut la 30 km de locul atacului. "A dispărut ca măgarul în ceaţă"

Pistolarul din Gorj este căutat de două zile de batalioane de poliţişti. Agenţii au mers pe mai multe piste, dar niciuna care să îi fi adus mai aproape de bărbat. Mai mult, poliţiştii au crezut că l-au surprins pe camerere de supraveghere. După ce imaginile au circulat în spaţiul public, agenţii au revenit: nu este atacatorul căutat! Interlopul înarmat e încă liber şi extrem de periculos.

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 19:26

Vezi și

Au două zile şi două nopţi de când poliţiştii încearcă să îi dea de urmă interlopului care l-a împuşcat pe rivalul său în dragoste. Îl caută cu un elicopter, camere de termoviziune şi câini antrenaţi să-i ia urma. În ajutorul agenţilor din Gorj au venit poliţişti din judeţele vecine dar şi din Bucureşti. Toate maşinile sunt oprite şi verificate. Poliţiştii bănuiesc că individul are încă arma la el.

Pistolarul din Gorj ar fi fost văzut. Alarmă falsă

Agenţii au crezut la un moment ca i-au dat de urmă într-o localitate vecină. Au apărut chiar şi imagini surprinse de camerele de supraveghere într-un sat aflat la 30 de kilometri depărtare de locul atacului. După câteva ore de verificări, agenţii au revenit: individul din imagini nu e pistolarul.

"În jurul orei 21:30 a trecut pe drum, l-am văzut pe camere şi a venit băiatul meu cu taxiul şi l-a urmărit până aici. Apoi, probabil s-a prins că îl urmărim şi a dispărut. A dispărut ca măgarul în ceaţă", povestea un localnic care credea că l-a zărit pe bărbat. "Ne-am speriat. Cumnată-mea a făcut atac de panică", spune un altul.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul e căutat în sudul ţării

"Persoana aceasta este autorul unei tentative de omor. Se numeşte Stăncioi Petre, dacă cumva îl vedeţi, vă rog să sunaţi la 112 şi să se comunicaţi locaţia acestuia. Nu vă luaţi la clinciuri cu el, nu vă luaţi la ceartă. Doamne ajută pentru noi, poate îl găsim. Individul e înarmat şi periculos", atenţionează poliţiştii trecătorii. 

"Efectivele au fost suplimentate cu forţe de ordine din judeţele limitrofe şi municipiul Bucureşti fiind utilizate toate mijloacele şi tehnica din dotare pentru depistarea bărbatului", a declarat Oana Vlăduț, IPJ Gorj.

În urmă cu două seri, interlopul a dat buzna peste fosta soţie în casă şi l-a împuşcat de patru ori pe actualul partner al acesteia. "Pacientul în vârstă de 49 de ani suspus unei intervenţii chirurgicale după ce a fost adus la spital cu multiple plăgi prin împuşcare se află internat la Terapie Intensivă pentru recuperarea post operatorie, starea sa de sănătate fiind stabilă", spune Mihaela Țicleanu, SJU Târgu Jiu.  

Interlopul era deja certat cu legea

În momentul atacului, individul era deja căutat de agenţi. Are de ispăşit o condamnare de doi ani de închisoare pentru că şi-a şantajat fosta soţie. De altfel, interlopul are un trecut plin de condamnări penale. În anii 2000 a primit 10 ani de puşcărie după ce a incendiat maşinile polişiştilor care îl anchetau. Recent a furat bijuterii de sute de mii de euro din casele unor magistraţi. 

Bărbatul a fost acuzat şi că şi ar fi ameninţat fosta soţie cu moartea. Şi totuşi după atâtea fărădelegi cum de era în libertate? Judecătorii au considerat că bărbatul nu este periculos pentru că fosta lui soţie ar fi declarat că nu se teme de el pentru că nu şi-a pus niciodată în practică ameninţările. Până acum!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Pistolarul din Gorj, căutat de o armată de poliţişti. Răsturnare de situaţie după ce ar fi fost văzut la 30 km de locul atacului. "A dispărut ca măgarul în ceaţă"