Antena Meniu Search
x

Gorjeanul împuşcat de 4 ori în propria curte a fost operat. Cine e agresorul: bărbatul e căutat de Poliţie cu elicopterul şi fusese condamnat la 2 ani de închisoare

Un bărbat de 49 de ani din judeţul Gorj a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat, care a intrat în curtea locuinţei sale. Victima a fost transportată la spital cu patru răni produse prin împuşcare. Bărbatul rănit a fost operat şi se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 15:32

Cine este bărbatul care l-a împuşcat pe gorjean în curtea casei
Cine este bărbatul care l-a împuşcat pe gorjean în curtea casei - Facebook / Poliţia Română

Bărbatul de 52 de ani care a intrat în curtea locuinţei unui gorjean şi l-a împuşcat este căutat de efective mărite de poliţişti şi jandarmi, dar şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. Suspectul fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru şantaj, iar instanţa a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei.

Cine este bărbatul care l-a împuşcat pe gorjean în curtea casei

”Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române. De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.

Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne. Poliţiştii îi sfătuiesc pe cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să sune imediat la 112.

Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, pe numele lui Petre Stăncioi a fost emis, vineri, de către Judecătoria Târgu Jiu, un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, pentru şantaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gorjeanul împuşcat de 4 ori în propria curte a fost operat. Cine e agresorul: bărbatul e căutat de Poliţie cu elicopterul şi fusese condamnat la 2 ani de închisoare