Antena Meniu Search
x

Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nicio şansă: a murit pe loc

Un planor s-a prăbușit, duminică, lângă Aerodromul Ineu din județul Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani din Oradea, a murit. "Din nefericire, pilotul nu a mai putut fi salvat, medicul constatând decesul acestuia", a anunțat ISU Bihor.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 20:46

Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor
Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor

Un planor s-a prăbușit, duminică, iar pilotul a murit pe loc. Accidentul a fost anunțat la ora 19:03. ISU Bihor a fost sesizat cu privire la prăbușirea unui planor, în apropierea pistei Aerodromului Ineu.

Planor prăbușit lângă Aerodromul Ineu. Pilotul a murit

La locul indicat au fost mobilizate trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare și două autospeciale de stingere, dar și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Pilotul nu a mai putut fi salvat, medicul constatând decesul acestuia, a precizat ISU. Persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 40 de ani, din municipiul Oradea. Cauza exactă a decesului urmează a fi stabilită în urma efectuării necropsiei. Autoritățile competente vor începe o anchetă pentru a stabili de ce s-a prăbușit planorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Planor prăbuşit lângă Aerodromul Ineu, din Bihor. Pilotul, un bărbat de 40 de ani, nu a avut nicio şansă: a murit pe loc