Antena Meniu Search
x

Video Reacţia primarului din Slănic Prahova după ce un crater uriaş a apărut în mijlocul oraşului: "Eu sunt în grafic. Am făcut ce mi s-a spus"

Criza de azi din Slănic Prahova putea fi prevenită daca i-ar fi păsat cuiva destul cât să vrea să afle de ce se surpă pământul.

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 25.04.2024, 19:49

Vezi și

Experţii de la Bucureşti spun că au nevoie de cel puţin trei zile pentru a oferi primele concluzii preliminare. În tot acest timp, a fost mărit perimetrul de siguranţă. Vor fi montaţi o serie de senzori care vor monitoriza activitatea pământului, sunt nişte indicatori care vor oferi o imagine a ceea ce se întâmplă sub pământ. Există posibilitatea ca dedesubt să se afle un labirint, de la mina de exploatare a sării Slănic Prahova.

Secţia de poliţie, evacuată

Primarul a spus că e posibil ca dedesubt să fie un curs de apă care să fi provocat această surpare. În apropiere se află un lac căruia i-a scăzut nivelul apei cu 2-3 metri în ultimele săptămâni, iar oamenii nu ştiu unde a dispărut tot acel volum de apă. Pericolul este că ar putea avea loc o nouă surpare, acesta fiind şi motivul pentru care oamenii au fost evacuaţi din zonă. Inclusiv secţia de poliţie a fost evacuată.

"Aşteptăm specialiştii să-şi spună cuvântul. Măsurile au fost luate şi conform graficului, eu sunt în grafic. Tot mi s-a transmis de la Consiliul Judeţean şi la Inspectoratul de Stat în Construcţii, eu aia am făcut. Deci, eu sunt în grafic, inclusiv cu forajele la mare adâncime", a declarat primarul din Slănic Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Reacţia primarului din Slănic Prahova după ce un crater uriaş a apărut în mijlocul oraşului: "Eu sunt în grafic. Am făcut ce mi s-a spus"