Antena Meniu Search
x

Video "Planul lui era să moară împreună". Florentina a fost găsită fără suflare într-un apartament din Sibiu, ucisă de o supradoză. Familia dă vina pe iubit

Tragedie într-un apartament din Sibiu. Trupul unei femei, în vârstă de 33 de ani, a fost descoperit într-o stare avansată de descompunere. Deşi tânăra ar fi murit în urmă cu ceva timp, iubitul acesteia nu ar fi alertat autorităţile. Familia femeii recunoaşte că era dependentă de droguri, însă, aduce acuzaţii grave la adresa partenerului acesteia. Vă avertizăm, urmează informaţii cu un puternic impact emoţional!  

de Andrei Naiţă

la 12.07.2023, 10:57

Vezi și
  • "Planul lui era să moară împreună cu ea". Florentina a fost găsită fără suflare într-un apartament din Sibiu, ucisă de o supradoză

Florentina avea toată viaţa înainte, însă, la doar 33 de ani şi-a găsit sfârşitul în urma unui infarct, cauzat de o supradoză, o arată raportul preliminar al celor de la medicină legală. Femeia şi-a dat ultima suflare în apartamentul în care locuia împreună cu iubitul ei.

"Planul lui era să moară împreună cu ea", mărturisește fratele tinerei.

"L-a iubit, super, super mult. Era în stare să facă orice pentru el, chiar orice. A intrat la puşcărie 5 ani, s-a eliberat anul trecut. De când s-a eliberat viaţa ei s-a distrus. Adică o bătea, o scotea afară, deci mai rău decât la un câine tot ce i se întâmpla", spune nepoata Florentinei.

"Când s-a eliberat el, a intrat într-o depresie. Mătuşa a internat-o într-un spitalul de pshihiatrie, atunci el a încercat să o scoată. A mers la ea cu un trandafir, a luat-o cu frumosul. A scos-o din spital, iar după aceea a început calvarul", este de părere o altă nepoată a tinerei.

Pe acelaşi subiect

Ucisă de o supradoză, lăsată să se descompună

Cei doi formau un cuplu de mai bine de 15 ani. Iar nenorocirea a fost descoperită de o mătuşă, care, alarmată de faptul că nu mai dă de urma acesteia, a intrat în locuinţa ei. Deşi trupul femeii se afla într-o stare avansată de descompunere, concubinul nu a anunţat autorităţile. Chiar dacă familia ştia de viciul Florentinei, aceştia spun că nu şi-ar fi făcut niciodată rău singură.

"Deci i-a fost administrat, adică nu obligată. Eu am citit astăzi despre această ciupercă. Poate fi în ceai pusă, poate fi într-o băutură", spune fratele fetei.

Suspiciunile rudelor sunt amplificate de faptul că un incident similar ar fi avut loc anul trecut, în acelaşi apartament. "În locuinţa domnului a mai murit un băiat, un coleg de-al lui, prieten bun. Tot de stupefiante, tot din cauza asta a murit", continuă tânărul. 

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Planul lui era să moară împreună". Florentina a fost găsită fără suflare într-un apartament din Sibiu, ucisă de o supradoză. Familia dă vina pe iubit